Πρόκριση της μαθητικής ομάδας SCHOOL BUDDY από τα Άβδηρα στον τελικό JA

Πρόκριση της μαθητικής ομάδας SCHOOL BUDDY από τα Άβδηρα στον τελικό JA

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι η ομάδα “School Buddy” επιλέχθηκε ως μία από τις 11 κορυφαίες μαθητικές επιχειρήσεις της χρονιάς στον Πανελλαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό “Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2024”.

Μετά από μια προσεκτική αξιολόγηση πάνω από 90 επιχειρηματικών σχεδίων από όλη την Ελλάδα, η “School Buddy” ξεχώρισε για την καινοτομία, τη δημιουργικότητα και το επιχειρηματικό της πνεύμα και θα διεκδικήσει το πρώτο βραβείο στον εθνικό τελικό που θα φιλοξενηθεί την Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Αυτή η επιτυχία αναδεικνύει τη συνεχή αφοσίωση της ομάδας “School Buddy” στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία. Επιπλέον, αναγνωρίζει την εξαιρετική εργασία και το ταλέντο των μαθητών, καθώς και τη στήριξη που λάμβαναν από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς τους Λουλουδιά Κεφαλά και Ιωάννη Μπουτζίκα, τους μέντορες τους κ. Μάρκο Βερέμη και κ. Σταύρο Παπαδόπουλο και τους Διευθυντές των Σχολείων τους κ. Αναστάσιο Βρένο (Γυμνάσιο Αβδήρων Ξάνθης), κ. Αναστάσιο Χατζηκωνσταντίνου (Λύκειο Αβδήρων Ξάνθης) και κ. Μαρία Ψύλλα (Γυμνάσιο Φερών Έβρου).

Θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς όλα τα μέλη για αυτήν την εξαιρετική επίδοση και την επιτυχία που σημείωσαν.

Για περισσότερες πληροφορίες και νέα, μπορείτε να επισκεφτείτε τους συνδέσμους:

Junior Achievment Greece

School Buddy

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό