Προσεχώς αυξήσεις μισθών και έκτακτα επιδόματα στους πυροσβέστες

Προσεχώς αυξήσεις μισθών και έκτακτα επιδόματα στους πυροσβέστες

Αυξήσεις στους μισθούς στους πυροσβέστες και έκτακτα επιδόματα και όσους ήταν στην πρώτη γραμμή προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Πολάκης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Action24, ο Παύλος Μαρινάκης αναφέρθηκε στις φωτιές που έπληξαν και φέτος το καλοκαίρι τη χώρα, λέγοντας για τους πυροσβέστες ότι «έρχονται» έκτακτα επιδόματα και αυξήσεις μισθών, επειδή «η Πολιτεία θέλει να στηρίξει τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής».

Ο Παύλος Μαρινάκης εξήγησε ότι «τη συνολική εικόνα της οικονομικής πολιτικής θα την ακούσουμε από τον πρωθυπουργό», δίνοντας μια γεύση από όσα θα ανακοινωθούν πιθανότατα στην ερχόμενη ΔΕΘ από τις 9 μέχρι τις 17 Σεπτεμβρίου.

«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει ότι δεν θα τους αφήσει έτσι. Όπως συνέβη από το 2019 μέχρι και τώρα, όσοι δίνουν τη μάχη στην πρώτη γραμμή όπως έγινε με τους υγειονομικούς, θα στηρίζονται από την Πολιτεία και όχι μόνο με έκτακτα επιδόματα αλλά και με αυξήσεις στους μισθούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι φέτος ήταν το δυσκολότερο καλοκαίρι, βάσει επίσημων στατιστικών και μετρήσεων, σημειώνοντας ότι αυτοί οι άνθρωποι (σ.σ. οι πυροσβέστες και οι άνθρωποι της πρώτης γραμμής) έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο συμμετοχής σε αυτή την υπεράνθρωπη προσπάθεια.

Πηγή: dnews.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό