“Αυτή η νύχτα μένει”: Οι σκέψεις του Alpha  για τη σειρά- Θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν;

“Αυτή η νύχτα μένει”: Οι σκέψεις του Alpha για τη σειρά- Θα συνεχίσει για άλλη μια σεζόν;

Πολλά ακούγονται καθημερινά για όλες τις τηλεοπτικές σειρές, σχετικά με την συνέχεια τους στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Μια από αυτές είναι και η “Αυτή η νύχτα μένει” που έχει αγαπήσει ο κόσμος από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, μας συστήθηκε με δυναμικό τρόπο μέσω του Alpha ο οποίος έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό όνομα πλέον στον χώρο της μυθοπλασίας. Θα την δούμε όμως, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο με νέα επεισόδια;

Οι σκέψεις του Alpha για την σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”

Η σειρά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και οι εξελίξεις τους έχουν καθηλώσει έπειτα απ’ όσα έχουν δει, όπως ο βιασμός της Μυρτώ. Επίσης αναμένονται πολλές και αδιανόητες εξελίξεις, που περιμένουν όλοι με αγωνία. Ο Γιάννης Στάνκογλου με τον Βασίλη Μπισμπίκη έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό πρωταγωνιστικό δίδυμο με τις ερμηνείες των ηθοποιών να ξεχωρίζουν μαζί με το πολύπλοκο σενάριο.

Οι ιθύνοντες του Alpha βρίσκονται σε συζητήσεις με τον παραγωγό της σειράς εποχής σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρξει και δεύτερος κύκλος. Οριστική απόφαση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και οι δύο μεριές συμφωνούν στο ότι υπάρχει χώρος για συνέχιση της ιστορίας που διαδραματίζεται στη δεκαετία του ’80.

Επιπλέον και οι δύο βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς, Στάνκογλου και Μπισμπίκης εμφανίζονται θετικοί στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Πηγή: youweekly.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό