“Έρωτας Φυγάς”: Η  Πέμη Ζούνη κάνει αποκαλύψεις για το τέλος της  Μαργέτας

“Έρωτας Φυγάς”: Η Πέμη Ζούνη κάνει αποκαλύψεις για το τέλος της Μαργέτας

Στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Δευτέρας 30/10 η Πέμη Ζούνη, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά του Open, Έρωτα φυγά, όπου υποδύεται την Μαργέτα Δεμερτζή.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα spoiler που θέλουν την Μαργέτα να πεθαίνει και να δολοφονείται από τη Νότα. Όμως όπως εξήγησε η ηθοποιός, δεν φεύγει από τη σειρά.

«Ξέρω ότι με αγαπάει ο κόσμος, όμως αυτό που έγινε με τη σειρά πραγματικά δεν το περίμενα. Έρχεται ο γάμος με τον Στέφανο αλλά όχι όπως θέλει. Έρχεται ένα πολύ σοβαρό θέμα οπότε ούτε το πώς αισθάνεται ο Ιάσονας θα κρατήσει πολύ.

Καλλιτεχνικά είναι από τις τυχερές μου χρονιές. Είναι καλό που φέραμε πολλές σειρές εποχής αλλά είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις.

Δεν έχω καμία σχέση με τη Μαργέτα, ειδικά με το παιδί της ήθελε κότσια να τη στηρίξω. Ήταν προκλητικός ο ρόλος γιατί είσαι σίγουρος ότι δείχνεις πόσο λάθος είσαι. Για να προστατέψει το παιδί έκανε εγκλήματα

Τον αγαπώ τον ρόλο. Την περασμένη σεζόν έβλεπα ότι έχει χαρακιές ειδικά όταν έβγαινε με τη μάνα της – μας λείπεις πάρα πολύ Έφη Παπαθεοδώρου- και ήξερα ότι θα γίνει στροφή.

Με ρωτάνε συνέχεια αν θα φύγει η Μαργέτα από το σίριαλ. Έχω πει ότι δεν θα φύγω, θα μείνω», είπε χαρακτηριστικά η Πέμη Ζούνη στον Έρωτα Φυγά.

Πηγή: youfly.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό