“Φως στο Τούνελ”: Αγωνία για τον 27χρονο γεωπόνο που εξαφανίστηκε-Οι νεότερες αποκαλύψεις στην εκπομπή

“Φως στο Τούνελ”: Αγωνία για τον 27χρονο γεωπόνο που εξαφανίστηκε-Οι νεότερες αποκαλύψεις στην εκπομπή

Φως στα αίτια που οδήγησαν τον 27χρονο γεωπόνο, Θάνο Χαρικιόπουλο, να εξαφανιστεί τρέχοντας από το παζάρι του Ελαιώνα Αττικής, το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, έριξε χθες η εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η μητέρα του αγνοούμενου κατάφερε να ξεκλειδώσει το κινητό του και βρήκε κάποια απειλητικά μηνύματα από ένα «φίλο» συνεργάτη του ντελιβερά, που φαίνεται να ορίζει με τη βία ποιοι θα δουλεύουν και σε ποια περιοχή στη Θεσσαλονίκη.

Όπως όλα δείχνουν, ο Θάνος δεχόταν απειλές για τη ζωή του αν δούλευε σε ένα συγκεκριμένο χώρο που ήθελε να διαχειριστεί ο «φίλος» του.

«Θα σε κάνω πιο ψιλό και από το αλάτι, μάγκα μου. Δεν ξέρεις ποιος είμαι, απλά θα μάθεις σήμερα. Που είσαι, να βρεθούμε κάπου στη μέση. Όσους φίλους μαζέψεις θα έχω έναν παραπάνω από εσένα Θανάση. Οπότε έλα να τα πούμε οι δυο μας αδερφέ».

«Μη μου ξαναμιλήσεις αλήθεια ρε άστο. Όντως έχεις θέμα και δεν ξέρω τι σου έφταιξα. Αφού μίλησα με τον ***** και είπε θέλει άτομο γιατί θα φύγει. Πού είναι το κακό να δουλεύω λίγες ώρες κι εγώ εκεί;», απάντησε ο Θάνος.

Ο αγνοούμενος, όπως φαίνεται από την συνομιλία, ήταν τρομοκρατημένος μιας και ο «φίλος» τον απειλούσε στέλνοντας του φωτογραφίες με όπλο και σπαθί, ενώ ταυτόχρονα έλεγε ότι «θα του σπάσει τα πόδια και για τα είκοσι ευρώ που του χρωστούσε…».

«Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Θα πεινάσεις. Έλα από εδώ να καθαρίσεις γιατί αν σε βρω έξω δεν σε σώζουν ούτε οι μπάτσοι. Τα μαζεύεις και φεύγεις από την πόλη. Θα στα πάρω όλα να ξέρεις, από μηχανάκι μέχρι και την ζωή σου. Φύγε. Αύριο θα βγω για δουλειά, μη σε πετύχω κάπου…».

Τι λέει ο «φίλος» του για κατσαβίδι, σπαθί και όπλο

Ο Θάνος Χαρικιόπουλος ζούσε στην Θεσσαλονίκη και εργαζόταν ως ντελιβεράς αφού δεν βρήκε δουλειά ως γεωπόνος. Το τελευταίο διάστημα, όπως αποκαλύφθηκε από τα μηνύματα στο κινητό του, δεχόταν ευθέως απειλές για την ζωή του, από έναν «φίλο» του.

Το «Τούνελ» εντόπισε τον νέο που τον απειλούσε. Στην αρχή φάνηκε ιδιαίτερα φιλικός και δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει στην έρευνα για να εντοπιστεί «το φιλαράκι του».

Ανέφερε πως τελευταία φορά που τον είχε δει ήταν στις 24 Οκτωβρίου. Όταν η δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε πως 21 του μήνα εξαφανίστηκε, δήλωσε πως δεν θυμάται ακριβώς και μπορεί να μπερδεύει τις ημερομηνίες.

«Εγώ προσπαθώ από το Viber να βγάλω άκρη γιατί ήξερα ότι θα με καλέσετε κάποια στιγμή και μάζευα στοιχεία λεπτό προς λεπτό για το πότε του μίλησα», ανέφερε.

Όταν ρωτήθηκε για τα απειλητικά μηνύματα που είχε στείλει στον αγνοούμενο είπε ότι τα γνωρίζει αλλά έχει σβήσει τις συνομιλίες τους και δεν μπορεί να τα δει.

«Δεν μαλώσαμε ποτέ. Παρεξηγηθήκαμε για κάτι λεφτά, γι’ αυτό και τα απειλητικά μηνύματα. Για πλάκα τα λέγαμε. Δεν είχαμε σηκώσει ποτέ χέρι ο ένας στον άλλον και αυτό που λέτε για ένα κατσαβίδι που του κόλλησα στην πλάτη δεν ισχύει. Τα όπλα του τα έστελνα γιατί του άρεσαν…», ισχυρίζεται.

«Θα έρθω όπου θέλετε για να βοηθήσω για το θέμα των μηνυμάτων. Να πάω αν είναι και σε αστυνομικό τμήμα» καταλήγει ο «φίλος» του αγνοούμενου.

Πηγή: ieidiseis.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό