“Η Παραλία”: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του ήρωα της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ1

“Η Παραλία”: O ρόλος του Γράντου και τα ένοχα μυστικά του ήρωα της καθημερινής σειράς της ΕΡΤ1

Η “Παραλία» της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει στα Μάταλα  την εποχή του έρωτα, την εποχή των χίπιδων.

Ένα πρόσωπο όμως που   κεντρίζει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την αρχή ,  είναι ο Γράντος. Ένα πρόσωπο αρκετά αμφιλεγόμενο και μπλεγμένο στα σκοτάδια του νησιού.

Ο Γράντος είναι μια προσωπικότητα που συνεχώς μεταβάλλεται και κρύβει όλα όσα φοβάται. Ένας άντρας που γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στο χωριό, με έναν πηγαίο θυμό που δεν ξέρει πώς να χειριστεί, που πηγάζει από το γεγονός ότι μεγάλωσε χωρίς να γνωρίζει τους πραγματικούς του γονείς.

Μεγάλωσε με την οικογένεια του παπά-Νικόλα και είναι χρόνια παντρεμένος με την κόρη του, την Κερασία. Στην πραγματικότητα, όμως, σκέφτεται κρυφά, ακόμα, την Υπατία, τον εφηβικό του έρωτα.

«Ο Γράντος, λοιπόν,  είναι ένας ήρωας αμφιλεγόμενος, ένας ήρωας γεμάτος αδιέξοδα, χωρίς παρελθόν, χωρίς να γνωρίζει από ποιους έχει έρθει σε αυτόν τον κόσμο. Του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία στην συμπεριφορά του. Είναι ένας φωτεινός και ένας σκοτεινός ήρωας. Θα ταξιδέψουμε μαζί του, όπως και με τους υπόλοιπους ήρωες, στον υπέροχο κόσμο των Ματάλων την δεκαετία του ’60», αναφέρει ο Νικόλας Παπαγιάννης για τον ρόλο του.

Πηγή: msn.com

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό