“Μετά τη φωτιά”: «Γροθιά στο στομάχι» η νέα σειρά του Ant1 – Τα πρώτα σxόλια στο twitter

“Μετά τη φωτιά”: «Γροθιά στο στομάχι» η νέα σειρά του Ant1 – Τα πρώτα σxόλια στο twitter

Πρεμιέρα έκανε  η νέα σειρά του Ant1 και φιγουράρει στην πρώτη θέση των trends του twitter από το πρώτο λεπτό προβολής.

Οι τηλεθεατές «αναγνώρισαν» αμέσως την ποιότητα της νέας σειράς μέσα από το υπέροχο καστ ενώ η ιστορία είναι καθηλωτική καθώς φέρνει στην επιφάνεια παθογένειες της κοινωνίας.

Τρεις γυναίκες, η Ιωάννα, η Ειρήνη και η Ανθή, μετά από μια καταστροφική πυρκαγιά, θα προσπαθήσουν να ξαναχτίσουν τις ζωές τους και να ακολουθήσουν τα αληθινά τους «θέλω». Θα καταφέρουν να ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες τους και να βρουν την πραγματική ευτυχία; Στο δρόμο τους, θα βρεθούν τέσσερις άνδρες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην πορεία τους. Ο Άρης και ο Αλέξανδρος θα τις καταδιώξουν, θα τις εξαπατήσουν και θα προσπαθήσουν να τις καταστρέψουν. Ο Οδυσσέας και ο Νίκος θα τους δώσουν το χέρι τους, θα βρεθούν δίπλα τους και θα αγαπήσουν την αλήθεια τους.

Τα πρώτα σχόλια στο twitter

 

Η Ειρήνη είναι μια νεαρή δικηγόρος που μαζί με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Βενιέρη, οργανώνουν και στήνουν μια φιλανθρωπική εκδήλωση υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών. Στην εκδήλωση παρευρίσκεται και η Ανθή, παιδική φίλη της Ειρήνης που ετοιμάζεται σε μερικές μέρες να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της και να φύγει μόνιμα απ’ την Αθήνα. Η Ιωάννα, η ξαδέρφη της Ειρήνης, αποφασισμένη να εγκαταλείψει τον κακοποιητικό σύζυγό της, Άρη, χρησιμοποιεί την εκδήλωση σαν κάλυψη για να μπορέσει να εξαφανίσει τα ίχνη της και να το σκάσει μαζί με την κόρη της. Μια φωτιά, όμως, στον χώρο της εκδήλωσης θα σταθεί μοιραία για τις τρεις αυτές γυναίκες, καθώς θα αλλάξει τις ζωές τους για πάντα…

Πηγή: gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό