“Οι επόμενες προκλήσεις της ψηφιακής τραπεζικής”

“Οι επόμενες προκλήσεις της ψηφιακής τραπεζικής”

9thDigital Banking Forum – 28Απριλίου 2022, LiveOn Hybrid Event  

“Οι επόμενες προκλήσεις της ψηφιακής τραπεζικής”

Η ψηφιακή τραπεζική βρίσκεται πλέον στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον χρηματοπιστωτικό κλάδο με τις προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες να είναι ουκ ολίγες. Οι ελληνικές τράπεζες συνεχίζουν την υλοποίηση έργων ψηφιακού μετασχηματισμού, αλλά και γενικότερα προχωρούν σε αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας, επιδιώκοντας να διαφοροποιηθούν από τον εγχώριο ανταγωνισμό, αλλά και να προσαρμοστούν στα δεδομένα που φέρνει η εμφάνιση νέων «παικτών». Την ίδια στιγμή, οι νέες γενιές καταναλωτών έρχονται και απαιτούν διαφορετικό τρόπο εξυπηρέτησης, ενώ οι παλαιότερες αρχίζουν να εξοικειώνονται με την αξιοποίηση των ψηφιακών τεχνολογιών. Αυτό το νέο τοπίο, που διαμορφώνεται με τις πολυάριθμες προκλήσεις, αλλά και ευκαιρίες θα αποτελέσει τον άξονα του 9th Digital Banking Forum-το συνέδριο που έχει θέσει νέα δεδομένα στην παρουσίαση θεμάτων για τη σχέση των ψηφιακών τεχνολογιών με τον χρηματοπιστωτικό κλάδο.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την ethosEVENTSσε συνεργασία με το οικονομικό και επιχειρηματικό portalbanks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ.

Η θεματολογία του 9th DigitalBankingForumτο οποίο θα διεξαχθεί υβριδικά, αξιοποιώντας τις τεχνολογικές καινοτομίες και δυνατότητες του LiveOn Expo Complex, του σύγχρονου τρισδιάστατου συνεδριακού και εκθεσιακού κέντρου της LiveOn,περιλαμβάνει μια σειρά από σημαντικές ατομικές ομιλίες, τοποθετήσεις και παρουσιάσεις, αλλά και virtualfiresidechats με την παρακάτω βασική θεματολογία:

  • Η νέα phygital προσέγγιση των τραπεζών
  • Οι νέες ψηφιακές υπηρεσίες που λανσάρουν παραδοσιακοί, αλλά και νέοι “παίκτες”
  • Οι αλλαγές στην αγορά των συστημάτων πληρωμών
  • Οι υποδομές που απαιτούνται προκειμένου να ανταποκριθούν οι εταιρείες του κλάδου
  • Fintechstartups

Το συνέδριο απευθύνεται σε υψηλόβαθμα στελέχη που εργάζονται στον τραπεζικό τομέα και κατανοούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό, και επιδιώκουν να διευρύνουν την τεχνογνωσία τους, σε στελέχη από τον κλάδο των ασφαλειών που παρακολουθούν τις εξελίξεις όσον αφορά στην εμφάνιση και αξιοποίηση νέων επιχειρηματικών μοντέλων, σε στελέχη από τις εταιρείες ψηφιακών τεχνολογιών που επιζητούν να δικτυωθούν με τα στελέχη εκείνα από τον χρηματοπιστωτικό τομέα που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τα εργαλεία που προσφέρουν οι ψηφιακές τεχνολογίες.

Επίσης το συνέδριο είναι σημαντικό να παρακολουθήσουν νέοι επιχειρηματίες που προέρχονται από τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο των εταιρειώνFintech και εν γένει στελέχη από επιχειρήσεις όλων των κλάδων που θέλουν να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις στον χρηματοπιστωτικό κλάδο, καθώς και για τα καινούρια ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες που θα τους βελτιώσουν τον τρόπο λειτουργίας τους.

Γιαπληροφορίεςμπορείτεναεπισκεφτείτετηνεπίσημηιστοσελίδατουσυνεδρίου 9th DigitalBankingForum | ethosEVENTS καθώς επίσης και τα social κανάλια FacebookLinkedIn, και YouTube.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο συνέδριο μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο 9th DigitalBankingForum-Δήλωση Συμμετοχής | ethosEVENTS

9th Digital Banking Forum, 28Απριλίου 2022, LiveOnHybridEvent. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό