“Ψυχοκόρες” – Spoiler:  Έρχονται δύο νέα επεισόδια – Η  Νέλλα οδεύει προς την αυτοκαταστροφή της

“Ψυχοκόρες” – Spoiler: Έρχονται δύο νέα επεισόδια – Η Νέλλα οδεύει προς την αυτοκαταστροφή της

Δύο νέα επεισόδια έρχονται την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο Ant1+

H Μαρίκα προειδοποιεί τη Δεσποινιώ ότι βαδίζει σε επικίνδυνα μονοπάτια. Το ταραγμένο μυαλό της Νέλλας προμηνύει την αυτοκαταστροφή της. Μάγια, Παύλος και Βασιλική βρίσκονται σε θανάσιμο κίνδυνο. Οι «Ψυχοκόρες» συνεχίζουν τη ρεαλιστική τους αναδρομή στη δεκαετία του ’50, θίγοντας την κοινωνικοπολιτική κατάσταση και τις αθέατες ζωές των ψυχοκορών της εποχής.

Τα τέσσερα κορίτσια έρχονται συνεχώς αντιμέτωπα με πρωτόγνωρες καταστάσεις, ενώ η λάμψη της εικόνας που βγαίνει προς τα έξω έρχεται σε σύγκρουση με τις κόντρες, τις ίντριγκες, την εκμετάλλευση και τα μυστικά που κρύβουν οι κλειστές πόρτες των αρχοντικών.

Επεισόδιο 15 – «Χορεύοντας με τον κίνδυνο»: Η Μαρίκα ανησυχεί μήπως η Δεσποινιώ έχει παρενοχληθεί από τον Κοσμά, αλλά εκείνη το αρνείται. Ο Τάσος μαθαίνει στη Νέλλα τανγκό, ωστόσο το ενδιαφέρον του για τη Δεσποινιώ κατά τη διάρκεια της πρόβας, πυροδοτεί την παρανοϊκή ζήλια της. Ο Κοσμάς προσπαθεί με νύχια και με δόντια να λύσει το πρόβλημα στο εργοστάσιο. Ο Παύλος και η Βασιλική επισκέπτονται τον Εθνικό Κήπο πηγαίνοντας στο Εργατικό Κέντρο για την ομιλία της Μάγιας, και αρχίζει να γίνεται αισθητή η μεταξύ τους συμπάθεια κι ο θαυμασμός. Η Ευανθία, με τους άντρες των αδελφών του Νάτση να απειλούν την περιουσία του, επισπεύδει την απόκτηση παιδιού με κάθε τρόπο και κανονίζει να βγουν μόνοι τους η Φρόσω και ο Μέλιος στον περιοδεύοντα κινηματογράφο που επισκέπτεται το χωριό τους.

Επεισόδιο 16 – «Ο έρωτας έχει πολλά ποδάρια»: Στο Εργατικό Κέντρο ξεσπούν ταραχές κατά την ομιλία της Μάγιας και ο Παύλος με τη Βασιλική, προσπαθώντας να σωθούν, έρχονται πολύ κοντά. Ο Αρδίτης θυμώνει με τη Μάγια επειδή έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή της. Ο Σώτος φροντίζει το έγκαυμα της Δεσποινιώς και υπόσχεται στη Μαρίκα να βρει τη Βικτωρία, ενώ εκείνη του αποκαλύπτει την εξάρτηση της μητέρας του από το όπιο. Η Μαρίκα θέλει να σώσει τη Δεσποινιώ τόσο από τις παραπλανητικές υποσχέσεις του Τάσου όσο και από το ερωτικό στόχαστρο του Κοσμά. Ο Μέλιος κάνει μια πρόταση στη Φρόσω, ενώ ο Νάτσης δεν σταματάει να πηγαίνει στην κάμαρή της. Στο εργοστάσιο, οι εργάτες ξεσηκώνονται κι ένας εργάτης απειλεί με όπλο τον Κοσμά.

Πηγή: newsbeast.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό