Ράδιο Αρβύλα: Επηρεασμένοι από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη οι συντελεστές της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Επηρεασμένοι από τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη οι συντελεστές της εκπομπής

«Κανένας από αυτούς δεν θα ασχοληθεί ούτε με τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των ιστοριών, δηλαδή ένα ολόκληρο σύστημα που προωθείται εθιστικά σχεδόν το μίσος κι η βία στα οπαδικά κι ούτε θα εμβαθύνουν να ψάξουν», είπε ο Αντώνης Κανάκης.

 

 

 

Λίγο διαφορετικά ξεκίνησε απόψε το Ράδιο Αρβύλα κι ο Αντώνης Κανάκης δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη, λίγο πιο πέρα από το γήπεδο στην Χαριλάου.

 

 

 

«Σήμερα ξεκινήσαμε εδώ στην Θεσσαλονίκη με μια είδηση που διαβάσαμε και δεν μπορούμε ακόμα να το πιστέψουμε. Είναι από τα πράγματα που δεν μπορείς να βρεις τις λέξεις σε αυτήν την τόσο πλούσια γλώσσα όσο η ελληνική για να το εκφράσεις. Μάθαμε για τον 19χρονο αυτόν φίλο εδώ στη Χαριλάου, τον Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε με αφορμή οπαδικούς λόγους. Τι να πούμε στους γονείς αυτού του παιδιού και για τη ζωή του 19χρονου που σταμάτησε εδώ για τις ομάδες.

 

 

 

Τι να μας πούνε οι διάφοροι οι οποίοι θα καταδικάσουν ακόμα μια φορά την βία από όπου κι αν προέρχεται και θα βάλουν το μαχαίρι στο κόκαλο και δεν θα επιτρέψουν ξανά να συμβούν αυτά τα πράγματα μέχρι την επόμενη φορά να συμβούν ξανά. Κανένας από αυτούς δεν θα ασχοληθεί ούτε με τους ηθικούς αυτουργούς αυτών των ιστοριών, δηλαδή ένα ολόκληρο σύστημα που προωθείται εθιστικά σχεδόν το μίσος κι η βία στα οπαδικά κι ούτε θα εμβαθύνουν να ψάξουν τα πραγματικά αίτια που οδηγούν σε αυτές τις ακραίες και παράλογες πράξεις να αλληλοσκοτώνονται για αυτές τις αηδίες» ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό