Ρόδος: Απείλησε να σκοτώσει 15χρονη, αν δεν του στείλει γυμνές φωτογραφίες!

Ρόδος: Απείλησε να σκοτώσει 15χρονη, αν δεν του στείλει γυμνές φωτογραφίες!

Έναν εφιάλτη έζησε μία 15χρονη κοπέλα, αλλά και η οικογένειά της, καθώς έπεσε θύμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης μέσα από το Instagram!

Σύμφωνα με το dimokratiki.gr ο αγνώστων στοιχείων ακόμα άνδρας κατόρθωσε με απειλές κατά της ζωής μελών της οικογένειας της 15χρονης αλλά και της ίδιας, να την πείσει να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Η καταγγελία από την 15χρονη στη Ρόδο έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού. Όπως είπε η ανήλικη πριν από λίγες ημέρες δέχτηκε ένα αίτημα φιλίας στον λογαριασμό της στο Instagram από ένα άγνωστο σ’ αυτήν άτομο με το οποίο άρχισε να συνομιλεί.

Στην πορεία ο άγνωστος άνδρας την απείλησε ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της αν δεν του έστελνε γυμνές της φωτογραφίες και το κορίτσι φοβούμενο ενέδωσε. Στη συνέχεια το άγνωστο αυτό πρόσωπο, που ήταν ιδιαίτερα πιεστικό, της ζητούσε να του αποστείλει κι άλλες γυμνές της φωτογραφίες απειλώντας την αυτή την φορά ότι αν δεν υπάκουε θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που του είχε ήδη αποστείλει.

Η 15χρονη, όπως είπε στους αστυνομικούς, τον μπλόκαρε και ενημέρωσε τους γονείς της και τις αρχές.

Εξετάστηκαν και οι γονείς της 15χρονης ενώ η δικογραφία που έχει σχηματιστεί θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου με πρώτο βήμα την παραγγελία για διενέργεια περαιτέρω προανάκρισης από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να εντοπιστούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη ώστε να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για να λογοδοτήσει.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό