Ρόδος: Κι άλλες δολοφονίες φέρεται να ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός

Ρόδος: Κι άλλες δολοφονίες φέρεται να ομολόγησε η 45χρονη οικιακή βοηθός

Η 45χρονη οικιακή βοηθός στη Ρόδο, που έπνιξε την 75χρονη που φρόντιζε, φέρεται να ομολόγησε κι άλλες δολοφονίες ηλικιωμένων, κατά την ανάκριση. 

Η οικιακή βοηθός, που κάλεσε τις αρχές και είιπε ότι έπνιξε την άτυχη 75χρονη στις Καλυθιές, φέρεται να ομολόγησε κι άλλες δολοφονίες ηλικιωμένων που πρόσεχε. Η «Δημοκρατική» κάνει λόγο για άλλες δύο δολοφονίες και η «Ροδιακή» για τρεις

Μάλιστα η 45χρονη φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει αποπειραθεί να σκοτώσει και το παιδί της, με ζώνη, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται και οι δύο τοπικές εφημερίδες. 

Τα όσα είπε η 45χρονη αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη προσοχή από τους αστυνομικούς, καθώς η γυναίκα φέρεται να πάσχει από ψυχικό νόσημα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε κρατικό ίδρυμα, αναφέρουν πληροφορίες της «Ροδιακής». 

Συγκεκριμένα, η οικιακή βοηθός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι το 2011 έδωσε σκόπιμα ζάχαρη και μέλι σε διαβητική που φρόντιζε και η ίδια πιθανολογεί ότι ο θάνατος της προήλθε από αυτό, σύμφωνα με τη «Δημοκρατική». 

Επίσης, φέρεται να είπε ότι πέρυσι έδωσε σε ηλικιωμένο που φρόντιζε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, από αυτά που ελάμβανε και εκτιμά ότι ο θάνατός του προήλθε από αυτό, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. 

Σήμερα, στις 08:25 το πρωί η 45χρονη τηλεφώνησε στην αστυνομία και δήλωσε «Ελάτε γιατί την έπνιξα», αναφερόμενη στην 75χρονη που φρόντιζε. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου προσπάθησε να επαναφέρει την ηλικιωμένη, κάτι που δεν κατέστη δυνατό και λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Η οικιακή βοηθός, που φέρεται να έπνιξε την 75χρονη με μαξιλάρι, παρέμεινε στο σημείο και συνελήφθη. 

Πηγή:Lifo.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό