Ροκ Μπάντα Ροντέο Ραδιοφωνική Κυκλοφορία Ηλεκτρικό Νέο Σινγκλ “Miénteme”

Ροκ Μπάντα Ροντέο Ραδιοφωνική Κυκλοφορία Ηλεκτρικό Νέο Σινγκλ “Miénteme”

Ροκ Μπάντα Ροντέο Ραδιοφωνική Κυκλοφορία Ηλεκτρικό Νέο Σινγκλ “Miénteme”

Οι Rodeo Radio, το δυναμικό ροκ συγκρότημα που γεννήθηκε από τους ζωντανούς δρόμους της Γκουανταλαχάρα το 2017, ανακοινώνει με περηφάνια την κυκλοφορία του τελευταίου τους σινγκλ, “Miénteme”. Συνδυάζοντας ένα μείγμα στυλ, προέλευσης και επιρροών, το Rodeo Radio έχει γίνει συνώνυμο του καθαρού, ανόθευτου ροκ. Αποτελούμενο από τους Angel Palacios, Alonso Pérez, Javier Casillas και Alejandro Rodríguez, το συγκρότημα έχει συναρπάσει το κοινό με τις συναρπαστικές ζωντανές εμφανίσεις του, κατακτώντας όχι μόνο την πατρίδα τους, αλλά και κάνοντας πάταγο σε ολόκληρο το έθνος.

Από το να μοιράζεσαι τη σκηνή με διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Elis Paprika, Solitario Mondragón, Elli Noise, μέχρι και εξέδρες όπως το Vans Sessions, το Café Iguana στο Μοντερέι και το περίφημο Foro Indie Rocks στην Πόλη του Μεξικού, το ταξίδι του Rodeo Radio έχει χαρακτηριστεί από ορόσημα. μουσική ανδρεία και ένθερμη αφοσίωση.

Το “Miénteme” είναι το τρίτο σινγκλ από το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ, “tres”. Αυτή η τελευταία προσφορά ενσωματώνει την ουσία του χαρακτηριστικού ήχου του Rodeo Radio, υφαίνοντας μια ταπετσαρία από συγκινητικές γέφυρες και αντίθετα ρεφρέν που βυθίζουν τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό μουσικό ταξίδι μέσα στα όρια ενός μόνο τραγουδιού. Καθώς το Rodeo Radio συνεχίζει να ωθεί τα όρια της ροκ μουσικής, το “Miénteme” χρησιμεύει ως απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσής τους στην καλλιτεχνική καινοτομία και την ηχητική υπεροχή.

“Miénteme”: https://open.spotify.com/intl-pt/album/49OXa3omfXKSpj4um9Epu8

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό