Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς αποκάλυψε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι τα μηνύματα αυτά εστάλησαν τον Ιούνιο του 2021 όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν. Η μητέρα της αδικοχαμένης εννιάχρονης έστελνε μηνύματα σε γιατρούς της Πάτρας και έλεγε: «ότι περνάει από το χέρι θα το κάνουμε για να το έχει και ειλικρινά σας μιλάω ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και δεν θέλω τίποτα άλλο».

Σε άλλο μήνυμα έλεγε: «Μακάρι κάθε μέρα προσεύχομαι… Να γυρίσει πίσω αυτό το παιδί, ήταν και είναι τα πάντα για εμάς. Αποσωληνώθηκε γιατρέ μου, σταθερή, όλα καλα».

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» θύμισε ότι από τότε υπήρχαν καταγγελίες γιατρών της ΜΕΘ και νοσηλευτών ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν παντελώς αδιάφορη. Καθόταν τυπικά λίγες ώρες, κοιτούσε αριστερά δεξιά τους γιατρούς να δει τι κάνουνε, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, και ουσιαστικά η στάση της ήταν υποκριτική. Επισήμανε ότι έμενε λίγες ώρες, ούτε καν αυτές που προβλέπει το επισκεπτήριο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επίσης, ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης τόνισε ότι έστελνε αυτά τα μηνύματα στους γιατρούς, ενώ είχε ειδοποιηθεί ότι η κατάστασή της δεν ήταν αναστρέψιμη, οπότε και πάλι φαίνεται η υποκρισία της.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό