Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στους γιατρούς ότι αισθάνεται

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε στους γιατρούς ότι αισθάνεται

Στο Θριάσιο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εκτάκτως τη νύχτα η προφυλακισθείσα στις φυλακές Κορυδαλλού 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα.

Η 33χρονη περιέγραψε στους διασώστες του ΕΚΑΒ, ότι έχει λιποθυμικά επεισόδια.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες διακομίσθηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο, στις 1.30 ώρα τα ξημερώματα, καθώς αισθάνθηκε αδιαθεσία. Η κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο νοσοκομείο με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, επικαλούμενη αδιαθεσία.

Εκεί, εξετάστηκε και από παθολόγο, νευρολόγο αλλά και καρδιολόγο, από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας, με αποτέλεσμα να πάρει τον δρόμο της επιστροφής στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου περιέγραψε πως τα λιποθυμικά επεισόδια ομοιάζουν με αυτά της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

 

Εδώ και μερικές μέρες δικηγόρος της ο Κούγιας
Την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας. Σύμφωνα με την εξουσιοδότηση που δόθηκε στην δημοσιότητα, η ίδια η Ρούλα Πισπιρίγκου ανακοινώνει ότι μοναδικός δικηγόρος υπεράσπισής της σε όλες τις υποθέσεις και όλες τις κατηγορίες είναι ο Αλέξης Κούγιας.

 

Τι είπε ο δικηγόρος
Από την πλευρά του ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δέχτηκε να αναλάβει αποκλειστικά την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου κάνοντας λόγο για πρωτοφανείς αντιφατικές, παθολογοανατομικές, μαρτυρικές και αστυνομικές αντιφάσεις. Εξηγεί πως ο ίδιος θα τοποθετείται μόνο μέσω γραπτών ανακοινώσεων, ενώ θα απαντά με μηνύσεις και αγωγές σε όποιον δεν σέβεται το τεκμήριο της αθωότητας και κακοποιεί την αλήθεια.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό