Σάλος από την ξαφνική ακύρωση της διεθνούς συνάντησης μοτοσυκλετιστών στον Ίμερο Ροδόπης με συμμετοχή 1.500 ατόμων

Σάλος από την ξαφνική ακύρωση της διεθνούς συνάντησης μοτοσυκλετιστών στον Ίμερο Ροδόπης με συμμετοχή 1.500 ατόμων

Αυτές τις μέρες θα γινόταν οι εκδηλώσεις που ετοίμαζε ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών με την Μοτοσυκλετιστική Λέσχη «Macedonian Warriors» έγινε γνωστό πως τελικά η διοργάνωση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η μάζωξη των μοτοσυκλετιστών που θα γινόταν στον Ίμερο Ροδόπης είχε γίνει γνωστή πριν αρκετό καιρό μέσω των social media αλλά και του εκτυπωτικού υλικού που είχε τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία του Νομού Ροδόπης. Περιελάβανε μουσικές βραδιές, ροκ πάρτι, πάρτι στην παραλία της περιοχής και διάφορα άλλα με εκτιμώμενο κόσμο προσέλκυσης τα 1.500 άτομα.

Όπως έγινε γνωστό επίσης μέσω των social media και χωρίς να βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση η εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί. Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Κομοτηνής σχολίασε το εν λόγω γεγονός γράφοντας: «ΔΥΣΤΥΧΩΣ….. για μια ακόμη φορά η προσπάθεια ανάδειξης και προώθησης των όμορφων περιοχών της Ροδόπης μας πήγε στο βρόντο….»

Ο Λάκης Μαυρίδης μέλος των «Macedonian Warriors» από την Κομοτηνή με τη σειρά του εκδήλωσε την απογοήτευση που υπάρχει στο μέρος των μηχανόβιων γράφοντας πως: «Διοργανώσαμε επταήμερη γιορτή με φίλους μοτοσυκλέτες.. από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δυστυχώς ματαιώθηκε δύο ημέρες πριν την έναρξη… Διαδηλώνουμε στις 12:00 στην παραλια..Ίμερου για τη πραγματοποίηση του φεστιβάλ. Όσοι πιστοί ελάτε μαζί μας.»

Περίπου 1.500 μοτοσικλετιστές από τα Βαλκάνια (κυρίως από Βουλγαρία) αναμενοταν να έρθουν στο άλσος του Ιμέρου πλησίον του Τουριστικού Περιπτέρου το διάστημα 01-07 Αυγούστου. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που γινόταν για πρώτη φορά στην περιοχή και ευελπιστούσε να «μεγαλώσει» και άλλο στο μέλλον, αλλά τελικά δεν θα εχει ούτε παρών.

Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ Ευριπίδης Στυλιανίδης μιλώντας για την συνάντηση των μοτοσικλετιστών και την αξιοποίηση του Τουριστικού Περιπτέρου Ιμέρου μετά από πολλά χρόνια είχε δηλωσει στην εφημερίδα Χρόνος: «Στον Ίμερο έχουμε αντάμωμα μοτοσικλετιστών και περίπου 1.500 μηχανές από τα Βαλκάνια θα έρθουν σε τμήμα που καθαρίστηκε. Θα έρθουν από τις 01-07 Αυγούστου. Έχει δώσει επίσης ο Δήμος Μαρωνείας-Σαπών το Τουριστικό Περίπτερο Ιμέρου με ένα χαμηλό μίσθωμα με αντάλλαγμα όμως να εξωραϊστεί και να καταστεί λειτουργικό το περίπτερο ξανά. Υπάρχει μια θετική κινητικότητα προς την πλευρά του Ιμέρου. Ο χώρος καθαρίστηκε και είναι έτοιμος για κατασκήνωση. Θα το δούμε πως θα πάει καθώς είναι κάτι που δοκιμάζεται για πρώτη φορά».

Τελικά έμειναν όλα στις καλένδες…

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό