Σάλος με τις δηλώσεις του Ρουβά για Λιγνάδη και η απάντηση του τραγουδιστή

Σάλος με τις δηλώσεις του Ρουβά για Λιγνάδη και η απάντηση του τραγουδιστή

Σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Ο Σάκης Ρουβάς το πρωί του Σαββάτου μίλησε στην εκπομπή του MEGA «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στη φιλία του με τον σκηνοθέτη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

Ο γνωστός τραγουδιστής, στις δηλώσεις του, ανέφερε πως ο Λιγνάδης «περνά μια κόλαση και πως ταλαιπωρείται από μια παθολογία», που χρειάζεται θεραπεία.

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά που προκάλεσαν αντιδράσεις
«Όταν έσκασε η βόμβα αυτή, έπεσα από τα σύννεφα. Εγώ τον Δημήτρη πραγματικά τον αγάπησα. Και ό,τι συναίσθημα έχω για τον Δημήτρη είναι θαυμασμού, αγάπης και έτσι έζησα εγώ δίπλα στον Δημήτρη» είπε ο Σάκης Ρουβάς αναφερόμενος στη φιλία του με τον Δημ. Λιγνάδη.

«Όταν έσκασε η βόμβα, έπεσα από τα σύννεφα. Τρόμαξα, φοβήθηκα. Ένιωσα πάρα πολλή λύπη και στεναχώρια για τον άνθρωπο που εκείνη τη στιγμή καταλάβαινα ότι βρίσκεται σε μία “κόλαση”. Πραγματικά λυπήθηκα» συνέχισε ο τραγουδιστής και πρόσθεσε πως περιμένει «να αποδειχθεί αν αυτό είναι όπως το περιγράφει η μία πλευρά ή η άλλη. Δεν μπορώ να κάνω τον δικαστή».

«Ακόμα και αν συμβαίνει αυτό που λέτε εσείς, αυτό που λένε τα θύματα, βεβαίως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και λύπη, είναι μία τραγωδία για τα θύματα. Είναι μία τραγωδία και για τους ανθρώπους οι οποίοι προφανώς πάσχουν από κάτι. Όπως τους ναρκομανείς, οι οποίοι κάνουν χρήση ουσιών τους αγκαλιάζουμε και τους φροντίζουμε με κάποιο τρόπο. Κι αυτό είναι μία παθολογία που χρήζει κάποιας θεραπείας, βοήθειας» είπε, μεταξύ άλλων, ο Σάκης Ρουβάς.

Ο Σάκης Ρουβάς μετά τις σφοδρές αντιδράσεις διευκρίνισε σε ανάρτησή του όσα δήλωσε νωρίτερα.

Η νεότερη ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:
«Τα λόγια μου αναφέρονταν στον άνθρωπο που εγώ γνώρισα επαγγελματικά, σε μια συγκεκριμένη καλλιτεχνική περίσταση, πριν από όλα αυτά που διαδραματίστηκαν και έγιναν γνωστά τον τελευταίο καιρό, και τα οποία και για εμένα ήταν ένα σοκ.

Σαν πατέρας και σαν άνθρωπος θεωρώ ότι τα θύματα περνάνε μια αληθινή κόλαση. Μόνο συμπόνια, αγάπη, σεβασμός και υποστήριξη για τα θύματα κάθε είδους εγκληματικών πράξεων, στα οποία και στέκομαι δίπλα. Τέλος, όποιος διαπράττει εγκληματικές πράξεις, κρίνεται μόνο από την Δικαιοσύνη».

<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/zoi/sakis-roybas-diloseis-gia-lignadi-salos?fbclid=IwAR1rE7ePfz_CaxYBTHahQ3oxjIy9MmiRkmotDfXuh_gMrBF4nsGi5grGbjM”>Σάκης Ρουβάς: Οι δηλώσεις για τον Λιγνάδη που προκάλεσαν σάλο και η απάντηση του τραγουδιστή – iefimerida.gr</a></p>

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό