Σάλος με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο twitter

Σάλος με το Μάκη Τριανταφυλλόπουλο στο twitter

Πρώτο τρεντ στο twitter είναι το #cancel_Τριανταφυλλόπουλος, μετά τη συμμετοχή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, σε Space του Twitter για την υπόθεση της Πάτρας.
Ο γνωστός δημοσιογράφος επιτέθηκε σε όσους προτρέχουν να βγάζουν συμπεράσματα για την ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, σε δημοσιογράφους και κανάλια που το παίζουν αστυνομικοί, σε όσους σχολιάζουν πτυχές της ζωής της κατηγορουμένης χωρίς να τη γνωρίζουν και στον όχλο που μαζεύτηκε έξω από το σπίτι της.

Ωστόσο ο ίδιος στη συνέχεια επικαλούμενος μαρτυρία υγειονομικού είπε ότι η Τζωρτζίνα ήταν… «φυτό». Η φράση του αυτή προκάλεσε την οργή αρκετών από αυτούς που άκουγαν εκείνη την ώρα τον ζωντανό διάλογο, και διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση ενός όρου προσβλητικού για τα ΑμεΑ. «Τα παιδιά δεν είναι φυτά για να τα ποτίζουμε» σχολίασε μία ακροάτρια με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο να απαντά ότι το «φυτό» είναι ιατρικός όρος, και το είπε γιατρός που γνωρίζει την υπόθεση της Τζωρτζίνας.
Οι χρήστες του twitter εξοργίστηκαν με την έκφραση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και το έδειξαν με τις αναρτήσεις τους.

 

 

 

 

O Τempora O Μores (Ω καιροί,ω ήθη)

Θα θέλαμε πρωτίστως σαν άνθρωποι και έπειτα ως διοργανωτές του space # Μέθοδος_Των_Τριών που έχουμε βήμα και επαφή καθημερινά μαζί με άλλους συμπολίτες μας μέσω του Twitter να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για όσα ακούστηκαν χθες από το στόμα γνωστού δημοσιογράφου για τα άτομα Ε.Σ.Α.ΜΕΑ.

Δυστυχώς μετά την χθεσινή παρωδία ήρθαμε αντιμέτωποι με την καταστρατήγηση κάθε μορφής λογικής και γίναμε μάρτυρες απαράδεκτων εκφράσεων που παραπέμπουν σε μεσαιωνικές και παρωχημένες αντιλήψεις.

Ενώ ζούμε σε ένα κράτος όπου ήδη υπάρχει ανεπαρκής εκπαίδευση των πολιτών για την στάση τους απέναντι στα άτομα Ε.Σ.Α.ΜΕΑ άνθρωποι που έχουν δημόσιο βήμα χρησιμοποιούν απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τα άτομα αυτά που μας θίγουν και σε προσωπικό επίπεδο και δεν μπορούν να μας αφήσουν παγερά αδιάφορους.

Ως μέλη της ευρύτερης κοινωνίας του Twitter έχουμε σοκαριστεί ακούγοντας απόψεις που πραγματικά υποβαθμίζουν την αξία της ανθρώπινης ύπαρξης. Η ελευθερία του λόγου πολλές φορές μετατρέπεται σε ασυδοσία αγγίζοντας ευαίσθητες χορδές της κοινωνίας και προκαλώντας το κοινό αίσθημα. Μπείτε στα παπούτσια της ευθύνης και αναλογιστείτε τι είναι το σημαντικότερο. Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε μια εφήμερη αναγνωρισιμότητα ή χορηγούς θα μας βρίσκετε απέναντι σας με κάθε μέσο.

Σε μία κοινωνία που ο καθένας από μας παλεύει και αγωνίζεται να επιβιώσει απέναντι στην οικονομική, κοινωνική και πολιτική εξαθλίωση έχουμε τεράστια ανάγκη να πιαστούμε από αξίες αναλλοίωτες στο χρόνο. Αν αυτές απαξιωθούν τότε είναι που σίγουρα θα οδηγηθούμε σε έναν εγκεφαλικό θάνατο.

Τέλος επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι δεν υπάρχουν ανάπηροι άνθρωποι αλλά μόνο ανάπηρα ΜΥΑΛΑ……

net-time.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό