Σασμός: Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Σασμός: Όλα όσα θα δείτε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, έχουν κλείσει ήδη τα ονόματα των ηθοποιών που θα βρίσκονται και στον 3ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς.

Μέχρι τότε όμως, ο Σασμός συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και καθηλώνει τους τηλεθεατές με τις νέες εξελίξεις να ανατρέπουν τα πάντα στο χωριό!

Σασμος επόμενα επεισόδια: Ο εφιάλτης ζωντανεύει για την Άσπα

Στο επίκεντρο των επόμενων επεισοδίων αναμένεται να βρεθεί η Άσπα που θα βιώσει δύσκολες στιγμές όταν θα δει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά στα μάτια της έπειτα από μια επιστροφή από το παρελθόν.

Άφωνος όμως θα μείνει και ο Αστέρης μόλις πληροφορηθεί για τον γάμο και το παιδί το οποίο έχει αποκτήσει η Αργυρώ, αγνοώντας πως είναι ο πατέρας του.

Σύντομα θα έρθει πρόσωπο με πρόσωπο με τη Μαρίνα και αυτό που θα του ζητήσει θα τον ξαφνιάσει ενώ ο Μανόλης κάνει τα πάντα προκειμένου να λύσει τον μαθηματικό γρίφο.

Την ίδια στιγμή ο Γεράσιμος και η Στέλλα μιλούν για τις πληροφορίες που έχουν μαζέψει σχετικά με τον γιο του Καραπάνου ενώ μια απρόσμενη είδηση θα βγάλει τον τελευταίο εκτός ευατού.

Ακόμη, ο Αστέρης θα δεχτεί την επίσκεψη του αστυνόμου, και ο Μανόλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα, που θα τον αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Τέλος, η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, θα τα καταφέρει όμως;

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό