Σασμός (8/3): Σε κίνδυνο οι ζωές του Σταύρου και της Αργυρώς – Ο Γεράσιμος ανακαλύπτει τον ρουφιάνο της αστυνομίας

Σασμός (8/3): Σε κίνδυνο οι ζωές του Σταύρου και της Αργυρώς – Ο Γεράσιμος ανακαλύπτει τον ρουφιάνο της αστυνομίας

Γεμάτα από καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο «Σασμός spoiler» που εξασφάλισε το Sportime.

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, η γιαγιά Ειρήνη θα έρθει αντιμέτωπη με την Καλλιόπη, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο θα βρεθούν Σταύρος και Αργυρώ που θα δούνε τη ζωή τους να μπαίνει σε κίνδυνο καθώς η γνωριμία τους θα γίνει κάτω από δύσκολες συνθήκες, με τον Σταύρο να την βοηθάει όταν εκείνη είναι μόνη της.

Την ίδια στιγμή, ο Γεράσιμος ανακαλύπτει τον ρουφιάνο της αστυνομίας καθώς πλέον έχει όλα εκείνα τα στοιχεία για την απόδραση του Αμερικάνου.

Δυσκολίες θα έχει ο Βαγγέλης, ο αδερφός του Σταύρου ενώ η Καλλιόπη δεν μπορεί να δεχθεί πως ο γιος της, της γύρισε την πλάτη.

Ακόμη, ο Μαθιός καταβάλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να εντοπίσει τα ίχνη της Σεμίνας και να βρει όλα τα στοιχεία που θα οδηγήσουν στην αθώωση του Αστέρη.

Παράλληλα, αποφασίζει να πάει στα Γιάννενα και να ζητήσει την βοήθεια της Αργυρώς που όμως παραμένει οργισμένη απέναντι στις πράξεις του πρώην συντρόφου της.

Ο Νικηφόρος ετοιμάζεται να επιστρέψει στο χωριό γεγονός που φέρνει ένταση ανάμεσα στη Βασιλική και τον Μαθιό.

Η Άσπα παίρνει μία σημαντική για το μέλλον της, ενώ ο Σταύρος προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει τον Βαγγέλη να ξεφύγει από τον τζόγο.

Τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο της σειράς, Σασμός (8/3, 21:00)

Ο τρόμος ζωντανεύει στο σπίτι των Βρουλάκηδων και η Αργυρώ είναι έτοιμη για μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Ο Τάσος επιτέλους πατάει πόδι στην Σοφία κι η Στέλλα είναι εκεί για να τον στηρίξει, ενώ η Άσπα βάζει πια την υπογραφή που κλείνει οριστικά την προηγούμενη ζωή της.

Τέλος, η άφιξη του Γεράσιμου αλλάζει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό