Σασμός: Άγριο τέλος για την γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Άγριο τέλος για την γιαγιά Ειρήνη

Άντεξε τον χαμό του γιου της, των δύο εγγονών της Πέτρου και Άγγελου στη σειρά Σασμός, άντεξε ακόμα και όταν η Μαρίνα και η Αργυρώ έφυγαν στα Γιάννενα για να κάνουν μια νέα αρχή.

Η γιαγιά Ειρήνη στέκεται βράχος στις φουρτούνες της οικογένειας και πάντα με λογική και σύνεση προσπαθεί να βοηθήσει τους δικούς της ανθρώπους. Από τη στιγμή όμως που ο Αντρέας γύρισε στην Κρήτη, όλα έχουν αλλάξει για εκείνη και την οικογένειά της. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η γιαγιά θα αρχίσει να οραματίζεται το κακό που θα βρει τη φαμελιά της το επόμενο διάστημα και θα το πει σε όλους.

Κανείς όμως δεν θα είναι σε θέση να την ακούσει και κυρίως ο Αντρέας που θα της ανακοινώσει πως δεν θα δεχτεί τον σασμό. Εκείνη με τη σειρά της θα του απαντήσει, μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, πως αν δεν παραδοθεί ο Λάζαρος, δεν θα τους θεωρεί ανίψια της.

Τα λόγια της θα πάρει στα σοβαρά μόνο ο Λάζαρος, ο οποίος προκειμένου να αποφύγει την ντροπή, θα κρεμαστεί. Η γηραιά γυναίκα θα είναι εκείνη που θα τον βρει και θα συγκλονιστεί. Θα μπει στο νοσοκομείο αλλά η καρδιά της δεν θα αντέξει για πολύ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό