Σασμός: Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Σασμός: Ανατρεπτικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια!

Γεμάτα από καταιγιστικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha.

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το SportimeΑστέρης και Αργυρώ έρχονται και πάλι κοντά.

Πώς όμως μπορεί να συμβεί αυτό; Μην ξεχνάμε πως η Αργυρώ είχε φτάσει σε σημείο να μην θέλει να τον βλέπει ούτε μπροστά της. Λογικό, τον αδερφό της σκότωσε.

Ο Αστέρης λοιπόν αφού πρώτα βγαίνει από τη φυλακή και αθωώνεται στο δικαστήριο, αποφασίζει να την διεκδικήσει τη γυναίκα που τόσο αγαπά.

Έτσι, μετά τον Μαθιό, αποφασίζει να ταξιδέψει και αυτός στα Γιάννενα, για διαφορετικό λόγο. Εκεί, η Αργυρώ μαζί με τον γιο της και τον Σταύρο έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια.

Ωστόσο, αυτή η κίνηση του Αστέρη της φέρνει στο μυαλό ευχάριστες στιγμές του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να… μαλακώσει, δίνοντας στη σχέση της με τον Αστέρη μία δεύτερη ευκαιρία!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό