Σασμός: Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Σασμός: Ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια

Σασμός, η σειρά των μεγάλων ανατροπών. Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στη σειρά «Σασμός» που θα προβληθούν την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου μέχρι και την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 15/02: Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατουμένους και φύλακες και αποκαλύπτει μία ακόμα πιο φρικτή αλήθεια για τον Τόλη. Η Αργυρώ, από την άλλη, νιώθει ακόμα εγκλωβισμένη στην ανοιχτή πληγή που της άφησε ο Αστέρης και όσα χάθηκαν εξαιτίας του. Η Βασιλική δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις της στον πραγματικό κόσμο, προκαλώντας τον θυμό του Νικηφόρου, ενώ ο Μαθιός απλώνει και πάλι την προστατευτική του αγκαλιά επάνω της. Το ξέσπασμα του Αγγελου στην Καλλιόπη, όμως, για τις αποφάσεις που όρισαν τη ζωή του φέρνει τη μεγάλη αποκάλυψη και τον οδηγεί και πάλι πίσω στο σκοτάδι.

Τετάρτη 16/02: Κινδυνεύει ο Αστέρης στη φυλακή; Καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου, ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη. Η μάνα του θα τον επισκεφθεί για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντησή τους θα την κλονίσει. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική, που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά, βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Η Στέλλα, έπειτα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά, θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη…

Πέμπτη 17/02: Μία επίθεση εναντίον του Αστέρη στη φυλακή θα φέρει τα πάνω-κάτω. Η Θοδώρα παίρνει μία σοκαριστική απόφαση και καταφεύγει για υποστήριξη στον πλέον απίθανο σύμμαχο. Ο φόβος κυριεύει τις δύο αντίπαλες οικογένειες του χωριού, που ανησυχούν για χτύπημα αντεκδίκησης από την πλευρά των Βρουλάκηδων, γεγονός που ανησυχεί τόσο τον παπα-Μιχάλη όσο και τον αστυνόμο. Ο Άγγελος ζητά από τη Στέλλα να δώσει μία ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη προειδοποιεί τον Μαθιό να προσέχει. Εκείνος παίρνει τις συμβουλές της αψήφιστα, την ίδια ώρα που κάποιοι απεργάζονται ένα σκοτεινό σχέδιο, με σκοπό την οριστική του εξόντωση.

typos-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό