Σασμός: Ανατροπή! Τί συμβαίνει τελικά με τη Βασιλική;

Σασμός: Ανατροπή! Τί συμβαίνει τελικά με τη Βασιλική;

Τι θα συμβεί τελικά με τη Βασιλική; Θα μάθει ότι ο Μαθιός είναι ο φονιάς του άντρα της; Ο Σπύρος Πετρουλάκης ανατρέπει το πιο δυνατό spoiler για την ηρωίδα!

«Ενώ στο πρώτο κομμάτι του βιβλίου η Βασιλική πεθαίνει, έπρεπε να την κρατήσουμε. Έπρεπε να την κρατήσουμε γιατί είναι ένας ισχυρός ήρωας και να πω και πιο απλά, μπακαλίστικα, το κέρδισε με το «σπαθί» της. Και με την ερμηνεία της αλλά ταίριαξε και με τον Δημήτρη Λάλο, είναι σαν κανονικό ζευγάρι. Τους αγάπησε αμέσως ο κόσμος και τους ήθελε μαζί. Δεν κάνουμε το χατίρι του κόσμου αλλά κάνουμε αυτό που πρέπει», είπε.

«Άρα δεν πεθαίνει η Βασιλική», τον ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου με τον ίδιο να απαντά: «Η Βασιλική δεν πεθαίνει ακόμη. Όλα θα αποκαλυφθούν, η ιστορία θα πάει όπως το βιβλίο με διανθισμένες ιστορίες. Θα το μάθει η Βασιλική πως ο Μαθιός είναι ο φονιάς του Στεφανή».

Το spoiler για το φονικό με θύμα τη Βασιλική

Η Καλλιόπη, παλεύοντας λυσσασμένα να σώσει τον Αστέρη από τη φυλακή, εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο. Εκείνος, αποφασισμένος, συναντά τη Βασιλική για μια τελευταία φορά. Τότε η μητέρα του καταλαβαίνει πως, αν δεν ήταν η Βασιλική στη μέση, ο Μαθιός δεν θα είχε σκοτώσει τον Στεφανή, και όλα όσα επακολούθησαν δεν θα είχαν ποτέ συμβεί.Το μίσος της Καλλιόπης για τη Βασιλική φουντώνει. Η καπετάνισσα θολώνει και μπροστά της βλέπει μόνο θάνατο. Ένα βράδυ στήνει καρτέρι στη χήρα του Στεφανή και της κόβει τον λαιμό με ένα μαχαίρι. Το τυλίγει με το μαύρο της μαντίλι και το θάβει σε ένα πιθάρι στον κήπο της. Ο θάνατος της Βασιλικής διαλύει τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τον παίρνει υπό την προστασία του και ορκίζεται να ανακαλύψει τον φονιά της αγαπημένης του.

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό