Σασμός: Αστέρης και Μαθιός βρίσκονται σε κίνδυνο

Σασμός: Αστέρης και Μαθιός βρίσκονται σε κίνδυνο

Καταιγιστικές εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Alpha. Δείτε τι θα συμβεί στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Δευτέρα 07/02: Η στιγμή για τη μεταγωγή του Αστέρη στις φυλακές του Ηρακλείου έχει φτάσει. Η ενέδρα από την Καλλιόπη και τον Μαθιό έχει στηθεί. Μια ξαφνική απόφαση του αστυνόμου όμως θα ανατρέψει τα πάντα. Η Καλλιόπη, μανιασμένη, προσπαθεί να ανακαλύψει ποιος είναι εκείνος που ευθύνεται για αυτήν την ανατροπή. Η Αργυρώ παλεύει με τον πόνο και τον θυμό της, ενώ η Θοδώρα, μην αντέχοντας άλλο την περιφρόνηση του Γιώργη, παίρνει μια απόφαση που θα φέρει τους γονείς της προ εκπλήξεως. Ο Αντώνης και η Μαρίνα, μετά τα γεγονότα που τους απομάκρυναν, έρχονται λίγο πιο κοντά. Ο Αστέρης στη φυλακή έχει μία πρώτη επαφή με κάποιον περίεργο συγκρατούμενο.

Τρίτη 08/02: Ο Αστέρης περνά την πρώτη του νύχτα στη φυλακή. Στην καινούργια του καθημερινότητα, ένας νέος κίνδυνος θα κάνει την εμφάνισή του, από τον οποίο δεν θα μπορέσει να ξεφύγει εύκολα. Η Ασπα γνωρίζει για ακόμη μία φορά τη βίαιη πλευρά του Κώστα. Ο Αγγελος προβαίνει σε μία δήλωση ενώπιον του συμβολαιογράφου, που πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σταματάκηδων και αλλάζει τα δεδομένα ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Θοδώρα και ο Γιώργης αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Καλλιόπη εξακολουθεί να ψάχνει ποιο είναι το άτομο που την πρόδωσε.

Τετάρτη 09/02: Η Καλλιόπη ανακαλύπτει ότι ο Μαθιός την πρόδωσε και βλέπει την εξουσία που ασκούσε στα παιδιά της να χάνεται. Στη ζωή του πρωτότοκου γιου της τον πρώτο λόγο πια έχει η Βασιλική, που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τη δύναμή της. Ο Αστέρης, από την άλλη, περνά δύσκολες μέρες. Θα μπορέσουν οι επίμονες συμβουλές να τον κρατήσουν μακριά από την αδίστακτη πλευρά των φυλακών; Ενα γύρισμα της τύχης φτάνει για να σφραγίσει το μέλλον του από εδώ και πέρα! Μια τρομερή αποκάλυψη περιμένει, όμως, και τη Μαρίνα. Το βύθισμα της Αργυρώς στο πένθος κρύβει κάτι περισσότερο από απελπισία.

Πέμπτη 10/02: Η Μαρίνα βρίσκει την Αργυρώ σε άσχημη κατάσταση. Ούσα απελπισμένη, ζητάει τη βοήθεια του Αγγελου. Μαζί θα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Θα καταφέρει η Αργυρώ να ξεπεράσει τον κίνδυνο; Ο Αστέρης μπλέκει άθελά του σε μια συμπλοκή που έχει στόχο τον μαφιόζο της φυλακής, Καραπάνο, και τον σώζει. Ποια θα είναι η αντίδραση του ισοβίτη; Κι ενώ ο Μαθιός με τη Βασιλική ζουν τον έρωτά τους, ένας διαπληκτισμός με την Καλλιόπη θα τον αναγκάσει να έρθει για άλλη μία φορά αντιμέτωπος με τις τύψεις του.

typos-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό