Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον και το τέλος της σειράς – Δυνατά spoilers από τη σεναριογράφο

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον και το τέλος της σειράς – Δυνατά spoilers από τη σεναριογράφο

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στη συνέχεια της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός καθώς οι εξελίξεις θα είναι απανωτές και τα επόμενα επεισόδια αναμένεται να σαρώσουν την τηλεθέαση.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και η σεναριογράφος της ιστορίας από την Κρήτη που έδωσε δυνατά Σασμός spoiler, μιλώντας στο περιοδικό Τηλεθεατής σε μια συνέντευξη στη Χρύσα Παχούμη.

Σασμός: Αυτό είναι το μέλλον και το τέλος της σειράς

Πιο συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Εμμανουέλα Αλεξίου ο επίλογος της σειράς χωρίζεται σε δύο περιόδους, αυτή της τραγωδίας και της εκδίκησης αλλά και της λύτρωσης.

Φυσικά, ο τρίτος κύκλος της ιστορίας από την Κρήτη θα έχει και απώλειες, με την πρώτη να είναι αυτή του Νικηφόρου ενώ η γιαγιά Ειρήνη θα γλιτώσει και θα σταθεί πάλι στα πόδια της.

Ακόμη, αποκάλυψε πως στο προσκήνιο θα έρθει η δολοφονία του Βασίλη Σταματάκη που θα φέρει νέες αναζωπυρώσεις καθώς εν μαίνεται η βεντέτα θα υπάρξουν και εσωτερικού εμφύλιοι με τα μέτωπα να είναι αυτά του Παύλου με τον Αντρέα Βρουλάκη αλλά και του Αστέρη με τον Μαθιό, μόλις γίνει γνωστό ποιος είναι ο φονιάς του Στεφανή.

Την ίδια ώρα, ο Ευθύμης θα προκαλέσει εξελίξεις μέσα από τη διαθήκη του καθώς παραχωρεί το οινοποιείο στον Παύλο ο οποίος εξελίσσει την επιχείρηση.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό