Σασμός: Χαμός με Αργυρώ και Αστέρη μπροστά σε Στέλλα και Σταύρο σε ταβέρνα

Σασμός: Χαμός με Αργυρώ και Αστέρη μπροστά σε Στέλλα και Σταύρο σε ταβέρνα

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι επεισόδια που έρχονται στον 2ο κύκλο της σειράς, Σασμός.

Η σειρά του Alpha συνεχίζει από εκεί που… σταμάτησε πέρυσι σε ό,τι αφορά την τηλεθέαση με στόχο φυσικά ακόμα μεγαλύτερα νούμερα.

Όπως διαβάσατε στο Sportimeο Παπα-Μιχάλης έστησε τον θάνατο του Παύλου Βρουλάκη, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Η Καλλιόπη κάνει μια προσπάθεια να προσεγγίσει τον Αστέρη, ο οποίος δεν έχει καμία πρόθεση να βοηθήσει τη μητέρα του δείχνοντας έτσι την απάρνησή του προς το πρόσωπό της.

Παράλληλα, ο Λευτέρης και ο Πάνος έχουν μπει σε ανταγωνισμό και ο Ευθύμης προσπαθεί να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσά τους. Μετά την ασφυκτική πίεση της Άσπας, ο Παύλος δίνει στον Ευθύμη μια πολύ επικίνδυνη εντολή: την εξόντωση του Κώστα στη φυλακή! 

Από ‘κει και πέρα, η Αργυρώ θα βρεθεί για ακόμα μια φορά αντιμέτωπη με τον Αστέρη, μόνο που τώρα είναι παρόντες και ο Σταύρος με τη Στέλλα και βάζει φωτιά στα σχέδια όλων για μια ήρεμη βραδιά για φαγητό έξω.

Έτσι, από την απρόσμενη συνάντηση των τεσσάρων καταλαβαίνουν ξεκάθαρα ότι δεν μπορούν να συνυπάρχουν στο ίδιο χώρο, με την ένταση ανάμεσα στα δύο «ζευγάρια» να είναι εκρηκτική.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό