Σασμός: Χαμός με τον Γιώργη – Είναι ο πατριός εκβιαστής της Νάντιας!

Σασμός: Χαμός με τον Γιώργη – Είναι ο πατριός εκβιαστής της Νάντιας!

Ο Γιώργης είναι ο πατριός της Νάντιας στη σειρά Σασμός, ο άνθρωπος που παντρεύτηκε τη μητέρα της, ένας βοσκός, σκληρός και άκαρδος, ο οποίος δεν αγάπησε ποτέ τη Νάντια.

Μαζί του η Νάντια πέρασε πολύ δύσκολα, καθώς η μητέρα της πέθανε όταν ήταν πολύ μικρή. Στη συνέχεια, κατάφερε να το σκάσει από αυτόν και να πάει στο Ρέθυμνο για να αναζητήσει τον πατέρα της.

Ο Γιώργης, όμως, έμαθε πως ο πατέρας της είναι Σταματάκης και, γνωρίζοντας πως είναι πλούσια οικογένεια, εμφανίζεται εκβιάζοντάς την και ζητώντας της χρήματα. Το ρόλο υποδύεται ο ηθοποιός Θοδωρής Προκοπίου. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου, το 1987. Παρακολούθησε μαθήματα χορού για τρία χρόνια στη σχολή της Κέι Χόλντεν και παράλληλα σύγχρονο τραγούδι στο Εθνικό Ωδείο. Έχει δανείσει τη φωνή του σε σειρές κινουμένων σχεδίων στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Από το 1985 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλές Θεατρικές παραστάσεις. ταινίες και σειρές στην τηλεόραση.

Στο αποψινό επεισόδιο στο μεταξύ,η Αργυρώ μένει άναυδη με την πρόταση του Αστέρη. Θα την αποδεχτεί; Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη και ο Παύλος συμμαχούν για να τους κρατήσουν χώρια. Η Θοδώρα επισκέπτεται την Ευδοκία στο γηροκομείο, σε μία προσπάθεια να ανακαλύψει περισσότερα για τον Λευτέρη. Η Κατερίνα δέχεται μια αναπάντεχη επαγγελματική πρόταση, ενώ η Μαρίνα θα λάβει κάτι, που θα πυροδοτήσει την οργή της, με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Παύλος, ζητά από την Αργυρώ κάτι το οποίο θα γκρεμίσει τον κόσμο της, κάνοντας την να συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος για την σχέση της με τον Αστέρη μετρά πλέον αντίστροφα.

 

Σασμός: Δείτε το τρέιλερ του ALPHA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό