Σασμός: Χωρίζουν Μανώλης – Κλαίρη!

Σασμός: Χωρίζουν Μανώλης – Κλαίρη!

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, Αντώνης και Μαρίνα ετοιμάζονται να παντρευτούν ανατρέποντας τα όλα στο χωριό.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Χωρίζουν Μανώλης – Κλαίρη!

Αντίθετα όμως θα είναι τα συναισθήματα για τον Μανώλη και την Κλαίρη καθώς στα επόμενα επεισόδια η σχέση τους θα βρεθεί στο επίκεντρο με μια μεγάλη ανατροπή να τους περιμένει.

Μετά από τα ευχάριστα του γάμου Αντώνη και Μαρίνας έρχονται δυσάρεστες ειδήσεις για τον Μανώλη και την Κλαίρη που μην αντέχοντας άλλο το βάρος των διλημμάτων που τους απασχολούν αποφασίζουν να βάλουν ένα τέλος στη σχέση τους.

Ο Μανώλης μάλιστα είναι κυριολεκτικά απαρηγόρητος με αυτή την εξέλιξη και δεν μπορεί να δεχθεί πως η Κλαίρη δεν θα έχει πια θέση στη ζωή του.

Φυσικά ας μην ξεχνάμε ότι, οι δυο τους πέρα από έναν όμορφο έρωτα , παράδειγμα προς όλους, κρατάνε ταυτόχρονα ένα μεγάλο μυστικό το οποίο θα καθορίσει πολλές από τις εξελίξεις αν αποκαλυφτεί: τον δολοφόνο του Στεφανή.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρης προσεγγίζει τον ανυποψίαστο Σταύρο σε ένα γήπεδο και μόλις συνειδητοποιεί ποιος είναι του συστήνεται με ψεύτικο επίθετο.

Οι δύο άντρες έρχονται κοντά και φαίνεται πως αρχίζει να χτίζεται ανάμεσα τους μια φιλία.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό