Σασμός: Δραματικές εξελίξεις με τρεις θανάτους ως το φινάλε!

Σασμός: Δραματικές εξελίξεις με τρεις θανάτους ως το φινάλε!

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στη σειρά «Σασμός» που μεταδίδεται από την τηλεόραση του Alpha, καθώς τρεις θάνατοι θα έρθουν να «ταράξουν» το πιστό και μεγάλο κοινό του σήριαλ.

Το Sportime σας ενημέρωσε για τις εξελίξεις στη σειρά «Σασμός», συγκεκριμένα για το ότι η Αργυρώ κάνει έφεση για να ξαναμπεί ο Αστέρης φυλακή και πλέον έχει και τη συνέχεια.

Σασμος επομενα επεισοδια: Τι θα δούμε προσεχώς

Ανοίγει ξανά η υπόθεση δολοφονίας του Στεφανή. Πρότι ο Αστέρης προσπαθεί να κρατήσει ουδέτερη στάση, η κατάσταση στην Κρήτη παίρνει… φωτιά ξανά. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι το φινάλε του πρώτου κύκλου (αναμένεται στα τέλη Ιουνίου) θα δούμε τρια φονικά που θα συγκλονίσουν.

«Κάποιοι θα είναι και σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, γιατί είναι βασισμένο και στο βιβλίο. Κάποια πράγματα θα κρατηθούν και πρέπει να κρατηθούν», επιβεβαίωσε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Οπως προκύπτει, ο πρώτος φόνος θα έχει θύμα τον Αμερικανό. Σύμφωνα με όσα έχουμε δει ως τώρα, ο Αμερικανός πήρε πάνω του τον φόνο του Στεφανή προκειμένου να ξεφύγει από την οργή του Καραπάνου.

Ξέρει πως από το να τον πιάσουν οι άνθρωποι του Καραπάνου και να τον κάνουν… κομματάκια, προτιμάει να βρεθεί στη φυλακή. Οι χειρότεροι φόβοι του όμως θα επιβεβαιωθούν, καθώς πέφτει στα χέριοα του Καραπάνου, ο οποίος τον δολοφονεί.

Προτού ωστόσο αφήσει την τελευταία του πνοή, ο Αμερικανός ομολογεί πως δεν σκότωσε εκείνος τον Στεφανή και έτσι ο φάκελος της συγκεκριμένης υπόθεσης ανοίγει ξανά. Γεγονός που αυτόματα σημαίνει πως ο κλοιός για τον Μαθιό αρχίζει να στενεύει επικίνδυνα.

Σασμος επομενα επεισοδια: Η Καλλιόπη πνίγεται στο αίμα της

Η δολοφονία του Άγγελου αποτελεί την αρχή του τέλους για την Καλλιόπη. Η αντίστροφη μέτρηση για εκείνη ξεκινάει και η ώρα να πληρώσει τις τις αποτρόπαιες πράξεις της καταφθάνει.

Η Καλλιόπη έρχεται αντιμέτωπη με τη Θεία Δίκη στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς «Σασμός» όπου βρίσκει ένα τραγικό τέλος.

Συγκεκριμένα τη δολοφονούν και βρίσκεται πνιγμένη στο ίδιο της το αίμα!

Όσα θέλετε να μάθετε για το Σασμό υπάρχει αναλυτικά και στο mediatime.gr!

Σασμος επομενα επεισοδια: Το τρέιλερ από το επεισόδιο της Πέμπτης 14 Απριλίου 2022

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό