Σασμός: Δύσκολες στιγμές αναμένεται να βιώσουν οι Αστέρης και Μαθιός

Σασμός: Δύσκολες στιγμές αναμένεται να βιώσουν οι Αστέρης και Μαθιός

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime,  ένας άγριος τσακωμός Καλλιόπης – Βασιλικής θα φέρει μπαράζ εξελίξεων.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η συνάντηση Καλλιόπης – Άγγελου που ανατρέπει τα πάντα!

Ο Αστέρης κινδυνεύει να αποκαλυφθεί στον Σταύρο και την Αργυρό. Η Καλλιόπη μετά από μια συνάντηση με τον Άγγελο προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποτρέψει τον Αστέρη από την πώληση του κτήματος.

Ένα παραλίγο ατύχημα θα φέρει τον Μανόλη και την Κλαίρη ξανά κοντά. Ο Αντώνης ετοιμάζεται για τη μεγάλη βραδιά του αρραβώνα του με τη Μαρίνα. Στο σπίτι της Αργυρώς όλα είναι έτοιμα.

Οι καλεσμένοι καταφθάνουν. Εκείνη όμως, μαθαίνει ότι η υγεία της κρέμεται από μία κλωστή…

Την ίδια στιγμή, δύσκολες στιγμές αναμένεται να βιώσουν οι Αστέρης και Μαθιός με τα δύο αδέρφια να αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα που θα τους οδηγήσουν σε αδιέξοδο.

Η απόφαση τους να πουλήσουν το σπίτι, το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχουν στη διάθεση τους θα τους οδηγήσει σε ένα οικονομικό τέλμα καθώς στο μέλλον δεν έχουν καμία άλλη επιλογή ενώ τα χρέη γίνονται όλο και περισσότερα.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό