Σασμός: Έγκυος η Αργυρώ από τον δολοφόνο του αδερφού της

Σασμός: Έγκυος η Αργυρώ από τον δολοφόνο του αδερφού της

Συνεχίζει να καθηλώνει καθημερινά χιλιάδες τηλεθεατές η σειρά του ALPHA, Σασμός. Η ιστορία του Αστέρη και της Αργυρούς απασχολεί πολύ, ενώ η συνέχεια αναμένεται ανατρεπτική.


Ο Αστέρης στη φυλακή βυθίζεται όλο και περισσότερο στη μελαγχολία χωρίς να φαίνεται να υπάρχει κανείς που μπορεί να τον βοηθήσει. Όσο οι μέρες περνούν, όμως, και η κατάσταση της Αργυρώς δεν δείχνει να αλλάζει μιας και συνεχίζει να πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδελφού της. ‘Ετσι, αποφασίζει να βάλει ένα τέλος σε όσα την βασανίζουν. Και αυτό θα γίνει μόνο όταν πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται από τον δολοφόνο του Πετρή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο My Tv, η Αργυρώ, αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή, θα αναζητήσει τον πλέον απρόσμενο σύμμαχο. Πριν προλάβει όμως η Αργυρώ να προγραμματίσει τη συνάντηση με τον Αστέρη, ο νεαρός καταρρέει στη φυλακή και η μεταφορά του στο νοσοκομείο αλλάζει ακόμη μια φορά τις ισορροπίες στο χωριό. Με τη βοήθεια της Άσπας, η Αργυρώ έχει φτάσει μια ανάσα από τον στόχο της. Η μεγάλη συνάντηση της Αργυρώς και του Αστέρη είναι γεγονός και ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα μεγάλος.

Η επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή, όταν θα γίνει αντιληπτή από ένα τρίτο πρόσωπο. Η κοπέλα φεύγει από το νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ τις επόμενες μέρες η Μαρίνα ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα από όσα νόμιζε. Η Αργυρώ ανακαλύπτει πως είναι έγκυος από τον Αστέρη.

Η κοπέλα βρίσκεται σε αδιέξοδο. Από τη μία δεν θέλει να ρίξει αυτό το μωρό και από την άλλη είναι ο καρπός ενός απαγορευμένου έρωτα ανάμεσα σε εκείνη και τον δολοφόνο του αδελφού της.

typos-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό