Σασμός: Ευθύμης και Πάνος καταδιώκουν το Λευτέρη και τη μάνα του

Σασμός: Ευθύμης και Πάνος καταδιώκουν το Λευτέρη και τη μάνα του

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η σειρά του Alpha που συνεχίζει με τον δεύτερο κύκλο της, «σαρώνει» τα πάντα στην τηλεθέαση και παρά τον ανταγωνισμό παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Όσον αφορά τη συνέχεια όμως, στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθούν ο Ευθύμης και ο Πάνος που έχουν ένα σκοτεινό σχέδιο για τον Λευτέρη και την μάνα του.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τη ζωή του Λευτέρη αλλά και της μητέρας του, Ευδοκίας να βρίσκεται σε ένα τεράστιο κίνδυνο καθώς ο Ευθύμης με τον Πάνο τους καταδιώκουν μέσα στο γηροκομείο!

Ο Πάνος έχει βάλει στόχο να ξεσκεπάσει τον Λευτέρη καθώς νιώθει σίγουρος πως πίσω του κρύβει μια βρώμικη ιστορία και ένα παρελθόν που θα τον βάλει σε μπελάδες.

Έτσι, παίρνει την απόφαση να πάει στο γηροκομείο καθώς πιστεύει ότι εκεί που βρίσκεται η μητέρα του Λευτέρη, κρύβεται και ένα μεγάλο μυστικό το οποίο πρέπει να ανακαλύψει.

Μαζί με τον Ευθύμη, βρίσκουν εν τέλει τις πληροφορίες που χρειάζονται και καταδιώκουν τον Λευτέρη μέσα στο ίδρυμα προκειμένου να τον πιάσουν.

Τα πάντα όμως θα ανατραπούν όταν στο γηροκομείο φτάσουν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης εγκαταλείπει την Αιμιλία και εκείνη έρχεται κοντά με τον Παύλο. Αυτό θα είναι και η αρχή του τέλους του γάμου της Αιμιλίας με τον Δημήτρη, καθώς αντιλαμβάνεται πως η αγάπη της για τον Παύλο είναι μεγάλη.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Σασμός και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό