Σασμός: Γι’ αυτό ετοιμάζονται να χωρίσουν Μαθιός – Βασιλική

Σασμός: Γι’ αυτό ετοιμάζονται να χωρίσουν Μαθιός – Βασιλική

Καθηλωτικός συνεχίζει ο Σασμός και στον δεύτερο του κύκλο σαρώνοντας τα νούμερα στην τηλεθέαση παρά τον έντονο ανταγωνισμό που υπάρχει φέτος.

Οι εξελίξεις τρέχουν στα επόμενα επεισόδια με τον Μαθιό και τη Βασιλική να βρίσκονται πιο κοντά στον χωρισμό από ποτέ. Ο λόγος θα είναι ο Νικηφόρος ο οποίος δείχνει πως είναι ο μόνος που μπορεί να τους επηρεάσει τόσο στη σχέση τους.

Ο φόνος του Άγγελου και η εμφάνιση του Παύλου έχουν αναστατώσει τους πάντες. Όμως ο Νικηφόρος είναι αυτός ο ο οποίος επηρεάζεται βαθιά από τα τελευταία γεγονότα.

Ο Μαθιός προσπαθεί να την πείσει ότι όλα όσα έχουν γίνει ανήκουν στο παρελθόν εκείνη όμως φαίνεται τρομοκρατημένοι και οι δυο τους περνάνε τη χειρότερη κρίση στη σχέση τους.

Ο Νικηφόρος είναι ανένδοτος για το όπλο ενώ έχει βάλει στόχο της ζωής του να βρει τον δολοφόνο του πατέρα του. Ζητάει τη βοήθεια και του Μανώλη και δείχνει αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Η συμπεριφορά του κλονίζει τη σχέση Βασιλικής – Μαθιού καθώς έχει αλλάξει και απέναντί τους. Η επιμονή του δημιουργεί εντάσεις οι οποίες δε σταματάνε ούτε όταν αυτός φεύγει από το χωριό.

Όταν επιστρέφει μάλιστα Βασιλική και Μαθιός του εμπιστεύονται ότι ετοιμάζονται να χωρίσουν και η ευθύνη αρχίζει να τον βαραίνει για τη διαφαινόμενη δυστυχία τους.

Την ίδια ώρα ο Αντώνης αποκαλύπτει τον αρραβώνα του με τη Μαρίνα στον Παύλο. Η αντίδρασή του είναι κάθετα αρνητική και ο γάμος του αγαπημένου ζευγαριού κρέμεται από μία κλωστή εξαιτίας του Παύλου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό