Σασμός: Η Αργυρώ είναι έξαλλη με τον Αστέρη

Σασμός: Η Αργυρώ είναι έξαλλη με τον Αστέρη

Καθηλώνει ο Σασμός λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της πρώτης σεζόν με την σειρά του Alpha να σαρώνει την τηλεθέαση της prime time.

Αν το χτεσινό επεισόδιο συγκλόνισε με την συνάντηση Μαρίνας και Αστέρη για τη μεταμόσχευση το σημερινό αναμένεται να συναρπάσει με το χειρουργείο αλλά και την αποκάλυψη μιας ιστορίας από το παρελθόν από την γιαγιά Ειρήνη.

Όλα βαίνουν προς ένα δυνατό, όχι αναίμακτο φινάλε το οποίο θα αφήσει ανοχτούς λογαριασμούς για την επόμενη χρονιά ενώ κάποιοι άλλοι θα κλείσουν όπως αυτή με τον Νικηφόρο που μαθαίνει την αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Αργυρώ μαθαίνει την κοροϊδία του Αστέρη στον Σταύρο

Η μέρα του γάμου της Βασιλικής και του Μαθιού φτάνει και τα πάντα κινούνται στο ρυθμό του εορτασμού της αγάπης τους.

Η Βασιλική ετοιμάζεται χαρούμενη για το γεγονός ότι θα βρεθεί νύφη στο πλάι του μοναδικού άντρα που αγάπησε σε όλη της τη ζωή.

Ο Νικηφόρος βρίσκεται και αυτός μαζί της και μάλιστα είναι αυτός που θα τη συνοδέψει στην εκκλησία για να την  παραδώσει στον γαμπρό.

Στο ίδιο μέρος βρίσκεται και ο Μανώλης ο οποίος όμως τρώγεται από τις ενοχές του. Μέσα του θέλει πολύ να μιλήσει για τον δολοφόνο του Στεφανή όμως ξέρει ότι αν ανοίξει το στόμα του θα καταστραφεί η ζωή του καλού του φίλου Νικηφόρου.

Στο τέλος οι τύψεις και οι ενοχές για την συγκάλυψη του φόνου υπερνικάνε. Ο Μανώλης αποκαλύπτει ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή σε μια αποκάλυψη που σηματοδοτεί μεγάλες εξελίξεις.

Την ίδια ώρα η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης κορόιδεψε τον Σταύρο για να γίνει φίλος του και γίνεται έξαλλη μαζί του. Προσπαθεί να ξεπεράσει το γεγονός την ώρα που η Μαρίνα τον συναντάει ξανά και του ζητάει να την αφήσει να κάνει τη ζωή της.

Παράλληλα, η Άσπα προσπαθεί να βρει λίγη ηρεμία με τον Άγγελο στον Άγιο Νικόλαο. Κανείς δεν περιμένει όμως αυτό που θα συμβεί την ώρα του γάμου. Ο Άγγελος εντοπίζεται άγρια δολοφονημένος και το σοκ και το πένθος στο χωριό είναι μεγάλα!

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό