Σασμός: Η Αργυρώ με σοβαρή ασθένεια

Σασμός: Η Αργυρώ με σοβαρή ασθένεια

Ο Σασμός συνεχίζει να καθηλώνει με τις συναρπαστικές του εξελίξεις τους τηλεθεατές. Αυτή τη φορά, η σειρά του Alpha φέρνει την ανατροπή στην ιστορία της Αργυρώς σοκάροντας με όσα αποκαλύπτονται.

H οικογένεια Βουρλάκη φαίνονται πως δε μπορεί αν ηρεμήσει από τις κακοτυχίες και τις άσχημες εξελίξεις. Ο θάνατος του Πετρή τους έριξε στο πένθος και ενώ όλα έμοιαζαν να φέρνουν μία μικρή δικαίωση με την φυλάκιση του Αστέρη, αυτός αθωώθηκε μετά από τα στοιχεία ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα.

Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί στην Κρήτη, η Αργυρώ μοιάζει να έχει βρει ένα μέρος ηρεμίας στα Γιάννενα στο πλάι του περιποιητικού και καλόκαρδου Σταύρου μεγαλώνοντας τον γιο της.

Αφότου τελειώσει η δίκη επιστρέφει στη πόλη για να προσπαθήσει να συνεχίσει τη ζωή της. Τα πράγματα όμως δεν θα εξελιχθούν όπως τα περίμενε.

Αρχικά είναι ο Αστέρης αυτός που θα φέρει τα άνω κάτω. Ο Αστέρης σοκάρεται όταν μαθαίνει ότι η αγαπημένη του έχει παντρευτεί και έχει έναν γιο. Η αγάπη του όμως για αυτή τον οδηγεί στα Γιάννενα όπου προσπαθεί να την διεκδικήσει ξανά.

Στα Γιάννενα ο Αστέρης αντικρύζει και τον γιο του για πρώτη φορά κάτι το οποίο γεμίζει με συναισθήματα τους ήρωες της σειράς. Η Αργυρώ από την άλλη πρέπει να πάρει μία μεγάλη απόφαση πλέον η οποία θα καθορίσει όλες τις εξελίξεις.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η ασθένεια της Αργυρώς που θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της

Σα να μην έφταναν όλα τα παραπάνω, η Αργυρώ δέχεται ένα νέο δραματικό χτύπημα της ζωής. Το μέλλον της μοιάζει δυσοίωνο και σκοτεινό, μόλις η ίδια κατάφερε να πάει μία ανάσα.

Όλα αρχίζουν όταν η Αργυρώ αισθάνεται κάποιες μικρές αδιαθεσίες. Η συχνότητά τους την βάζουν σε σκέψεις και έτσι οδηγείται στους γιατρούς μετά και από την παρότρυνση της μητέρας της.

Εκεί τα νέα θα είναι άσχημα. Αυτή την εξέλιξη κανείς δεν την περίμενε και θα σκάσει σαν βόμβα. Η Αργυρώ ανακαλύπτει ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια η οποία βάζει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή.

Συγκεκριμένα ανακαλύπτει ότι πάσχει από σοβαρή νεφροπάθεια με τα πάντα να κρέμονται από μία κλωστή. Στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο Σταύρος να τη στηρίξει.

Η μητέρα της, από την άλλη,  βρίσκεται σε πανικό καθώς τρέμει στη σκέψη να χάσει και το δεύτερο παιδί της. Ο Αστέρης μαθαίνει και αυτός τα νέα και πανικοβάλλεται.

Όσα θέλετε να μάθετε για το Σασμό υπάρχει αναλυτικά και στο mediatime.gr!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό