Σασμός: Η Αργυρώ παρακαλάει τον Σταύρο να μην την χωρίσει

Σασμός: Η Αργυρώ παρακαλάει τον Σταύρο να μην την χωρίσει

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε παιχνίδι αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός και μέσα από το Sportime, έχετε ήδη διαβάσει για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Τα πάνω κάτω αναμένεται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια για την σχέση του Σταύρου και της Αργυρούς, με τον πρώτο να γίνεται έξαλλος καθώς αντιλαμβάνεται πως το μυαλό της αγαπημένης του βρίσκεται στον Αστέρη.

Ο ίδιος είναι απογοητευμένος και φαίνεται πως σκέφτεται να επιστρέψει στα Γιάννενα, με την Αργυρώ να τον παρακαλάει να μην τη χωρίσει και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στον γάμο τους.

Η Αργυρώ ξέρει πως μια τέτοια εξέλιξη θα την οδηγούσε στην αγκαλιά του Αστέρη κάτι που δεν θέλει γιατί θεωρεί πως οι δύο τους δεν έχουν μέλλον.

Τέλος, ο Παύλος Βρουλάκης πέφτει πάνω σε μια αναπάντεχη συνάντηση και γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ α τετ του Αστέρη με την Αργυρώ, κάτι που δεν θα του αρέσει καθόλου.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό