Σασμός: Η Αργυρώ παρακολουθεί Στέλλα και Αστέρη τυφλωμένη από ζήλια

Σασμός: Η Αργυρώ παρακολουθεί Στέλλα και Αστέρη τυφλωμένη από ζήλια

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα επόμενα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό!

Η ιστορία από την Κρήτη αποδεικνύεται για άλλη μια χρονιά σε απόλυτη κυρίαρχο στην prime time ζώνη στην τηλεθέαση, ενώ όσα θα δούμε στη συνέχεια αναμένεται να συναρπάσουν.

Μέσα από το Sportime διαβάσατε για τον χωρισμό Λευτέρη – Θοδώρας, που όμως δεν θα είναι η μοναδική συνταρακτική εξέλιξη καθώς στο επίκεντρο θα βρεθούν η Αργυρώ, ο Αστέρης και η Στέλλα.

Η Αργυρώ αρχίζει να νιώθει και πάλι πράγματα για τον Αστέρη που έχει έρθει εκ νέου κοντά με την Στέλλα, κάτι που την κάνει να ζηλεύει καθώς πιστεύει πως θα είναι και πάλι μαζί.

Την ίδια στιγμή τα πάντα είναι έτοιμα για τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, εκεί όπου η Σοφία θα πιάσει τον Αστέρη και θα του πει πως θέλει να ξεκόψει με την κόρη της, καθώς εκείνη αρχίζει να τον ερωτεύεται ξανά.

Η Αργυρώ από την πλευρά της δεν διστάζει να πάει μέχρι το γλέντι του γάμου, αδιαφορώντας για το αν κάποιος την δει, προκειμένου έστω και κρυφά να δει τον Αστέρη και να σιγουρευτεί πως δεν είναι μαζί με την Στέλλα.

Τότε όλα θα ανατραπούν, όταν η μουσική από το γλέντι θα σταματήσει καθώς ο Παύλος και ο Ευθύμης φτάνουν στη πλατεία του χωριού. Οι Σταματάκηδες τρομοκρατούνται καθώς πιστεύουν πως κάτι κακό θα γίνει.

Για όλες τις εξελίξεις από τον Σασμό και όλες τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε πάντα να τσεκάρετε το mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό