Σασμός: Η Αργυρώ θα εμπιστευτεί το παρελθόν της στον Σταύρο

Σασμός: Η Αργυρώ θα εμπιστευτεί το παρελθόν της στον Σταύρο

Τρυφερές, συναισθηματικές στιγμές στην σειρά «Σασμός» του Alpha. προσεχώς καθώς Αργυρώ και Σταύρος θα έρθουν κοντά. Πολύ κοντά. Μια ιστορία που θα αγγίξει τους τηλεθεατές του σήριαλ το οποίο «παίζει» κάθε φορά στις θέσεις 1-2 στην τηλεθέαση.

Το Sportime σας ενημέρωσε άλλωστε για το μέλλον του Μύρωνα στον «Σασμό» και πλέον έχει και τη νέα εξέλιξη.

Η Αργυρώ θα ταξιδέψει στα Γιάννενα για να αρχίσει μια καινούργια ζωή. Μάλιστα σύντομα θα βρει κι έναν άνδρα που θα της προκαλέσει το ενδιαφέρον. Αυτός είναι ο Σταύρος. Έτσι η Αργυρώ που κουβάλα μέσα της πολύ πόνο θα βρει έναν άνθρωπο να της αλλάξει τη ζωή και να την γαληνέψει.

Όπως γνωρίζουμε Αργυρώ έχει πληγωθεί πολύ, αλλά και έχει πληγώσει άλλους. Το παρελθόν της είναι σκοτεινό και «στάζει» αίμα. Οι ενοχές, οι τύψεις και γενικότερα όσα έχει βιώσει δεν την αφήνουν να ηρεμήσει. Άλλωστε η δολοφονία του πατέρα της ήταν μόνο η αρχή στην σκληρή ζωή που την περίμενε μπροστά.

Τα χτυπήματα έρχονταν το έναν μετά το άλλο και όποτε η Αργυρώ είχε μια ευτυχή στιγμή αμέσως «προσγειονώταν» ανώμαλα σε κάτι ακόμη χειρότερη. Της έμελλε όχι μόνο να αγαπήσει τον γιο του φονιά του πατέρα της, αλλά αυτός ο άνθρωπος να σκοτώσει και τον αδερφό της.

Παρά το γεγονός όμως ότι η χιλιοταλαιπωρημένη γυναίκα αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή της, κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και να τη συνεχίσει. Η μητέρα της φρόντισε να την απομακρύνει από την Κρήτη, όπου εκεί είναι όλες οι πληγές ανοιχτές. Πλέον στα Γιάννενα αρχίζει νέα ζωή κι ελπίζει πιο ήρεμη.

Μάλιστα στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» η Αργυρώ θα γνωρίσει τον Σταύρο. Εκείνος είναι ένας γοητευτικός, μειλίχιος χαρακτήρας και μάλιστα θα σταθεί στο πλευρό της.

Έτσι η Αργυρώ θα του αποκαλύψει το παρελθόν της κι ο Σταύρος θα τη στηρίξει και θα της προσφέρει την αγάπη που τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Έτσι οι δυο τους θα έρθουν κοντά. Η Αργυρώ θα βρει έναν νέο σύντροφο ακριβώς τη στιγμή που το είχε ανάγκη. Το θέμα όμως είναι πόσο, θα κρατήσουν αυτές οι όμορφες στιγμές;

Σασμός επόμενα επεισόδια: Το τρέιλερ για το επεισόδιο της Δευτέρας 14 Μαρτίου 2022

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό