Σασμός: Η Καλλιόπη δεν μπορεί να αντέξει άλλο από τα μυστικά που κουβαλά και καταρρέει

Σασμός: Η Καλλιόπη δεν μπορεί να αντέξει άλλο από τα μυστικά που κουβαλά και καταρρέει

Τα πάνω κάτω ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του AlphaΣασμός σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο  «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time ζώνης και αποδεικνύοντας πως δεν είναι ένα απλό πυροτέχνημα καθώς από την πρώτη ημέρα της προβολής της έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, θα είναι ανατρεπτικό το μέλλον του Κώστα, που όμως δεν θα είναι το μοναδικό πρόσωπο που θα απασχολήσει.

Πιο συγκεκριμένα, στο επίκεντρο των εξελίξεων αναμένεται να βρεθεί η Καλλιόπη που δεν μπορεί να αντέξει άλλο από τα μυστικά που κουβαλά και θα την δούμε να καταρρέει.

Ανατροπές όμως θα γεννήσει ένας νέος αναπάντεχος έρωτας με το νέο ειδύλλιο να αναμένεται να ξαφνιάσει ακόμη και τους ίδιους τους πρωταγωνιστές του που δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ποτέ πως ο ένας θα σκέφτεται έτσι για τον άλλον.

Την ίδια στιγμή, η Καλλιόπη που αγωνιά για την δική του Αστέρη θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο όμως είναι άγνωστο αν εκείνη θα δεχτεί τη βοήθεια του που όμως θα μπορούσε να σταθεί κομβική.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Άσπα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στην Αργυρώ!

Την ίδια στιγμή, η Άσπα καταβάλλει κάθε προσπάθεια προκειμένου να πείσει την Αργυρώ να διαβάσει το γράμμα του Αστέρη πριν από τη δίκη όμως εκείνη μοιάζει να είναι ανένδοτη.

Παράλληλα, ο Γεράσιμος ζητά από τη Στέλλα να τον υπερασπιστεί στη μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον του, αλλά η στάση της τον εκπλήσσει.

Σοκ θα προκαλέσει στον Μανόλη το γεγονός ότι καλείται ως μάρτυρας στη δίκη του Αστέρη ενώ ο Αντώνης εξομολογείται στη Μαρίνα ότι θα την περιμένει για όσο χρειαστεί.

Τέλος, η Στέλλα σε συνεργασία με τον Καραπάνο, εντοπίζει τη κοπέλα η οποία καταθέτει ότι ο Αστέρης δεν είναι δολοφόνος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό