Σασμός: Η Καλλιόπη δολοφονεί τη Βασιλική

Σασμός: Η Καλλιόπη δολοφονεί τη Βασιλική

Ο Σασμός συνεχίζει να κατακτά την κορυφή στη τηλεθέαση με τα επόμενα επεισόδια να αναμένονται ανατρεπτικά με την είσοδο δύο νέων χαρακτήρων, του αστυνομικού Γεράσιμου με το σκοτεινό παρελθόν και του Σταύρου που θα τα φτιάξει με την Αργυρώ.

Το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού έχει διαμορφώσει τη σειρά του Alpha στη μεγαλύτερη επιτυχία της σεζόν. Είναι γνωστό πως πάνω σε αυτήν την επιτυχία θέλει να χτίσει ο Alpha και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η συμφωνία έχει γίνει ήδη με τη παραγωγή ωστόσο η κατάσταση με τους ηθοποιούς της σειράς δεν είναι τόσο εύκολη και ίσως διαμορφώσει και τη τελική εικόνα του σεναρίου. Οι αυξήσεις στο καστ για την εξασφάλιση της συμμετοχής τους στο 2ο κύκλο πρέπει να θεωρούνται αναμενόμενες.

Καταρχάς ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Αστέρης της σειράς, αν και ακούστηκε πως δε θα συνεχίσει του χρόνου, ο ρόλος του είναι τόσο κομβικός που δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. Ο ρόλος του πέρα από την πρωταγωνιστικό έρωτα με την Αργυρώ έχει άμεση σχέση με τον Μαθιό και την Καλλιόπη και την κατάληξή τους.

Η «Καλλιόπη» Μαρία Τζομπανάκη θα πρέπει να θεωρείται επίσης σίγουρη για τη συνέχεια της σειράς καθώς Σασμός χωρίς την «καπετάνισσα» δύσκολα θα υπάρξει.

Ένα όνομα που αποτελεί γρίφο για τη συνέχεια είναι η Μαρία Πρωτόπαππα. Η ηθοποιός η οποία έχει κλέψει την παράσταση με τις ερμηνείες της αποτελεί μία από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στη σειρά μαζί με το χαρακτήρα της, τη Μαρίνα. Η Πρωτόπαππα όμως έχει συμφωνήσει και με «το Νησί». Επιθυμία είναι να συνεχίσει κανονικά στη σειρά καθώς η Μαρίνα αποτελεί κεντρικό πρόσωπο του Σασμού.

Το πρόσωπο που όπως όλα δείχνουν όμως θα μας αποχαιρετήσει δε θα είναι άλλο από τη «Βασιλική» και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου.  Η αποχώρηση της από τη σειρά μοιάζει δεδομένη αυτή τη στιγμή αν και δε θα γίνει σύντομα.

Η Βασιλική θα δολοφονηθεί από τη Καλλιόπη κάτι το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει προς το τέλος της φετινής σεζόν, προς το καλοκαίρι αλλά και ίσως στα πρώτα επεισόδια του Φθινοπώρου.

Όσον αφορά τον αγαπημένο της Μαθιό, ο Δημήτρης Λάλος φαίνεται πως έχει ήδη συμφωνήσει για την συμμετοχή του και του χρόνου.

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό