Σασμός: Η Καλλιόπη στα χέρια της Στέλλας – Συνάντηση φωτιά Παύλου – γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός: Η Καλλιόπη στα χέρια της Στέλλας – Συνάντηση φωτιά Παύλου – γιαγιάς Ειρήνης

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε υπόθεση για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός και μέσα από το Sportime, έχετε ήδη διαβάσει για όλα όσα θα δούμε στα πρώτα 7 επεισόδια της σειράς.

Χαμός θα γίνει στα επόμενα επεισόδια του Σασμού με την Καλλιόπη να πέφτει στα χέρια της Στέλλας όσο αφορά πάντα την υπεράσπιση της στο δικαστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την ομολογία και την σύλληψη της καπετάνισσας για τον φόνο του Άγγελου, έρχεται μπαράζ εξελίξεων, με τον Μαθιό να είναι σοκαρισμένος για το γεγονός πως η μητέρα του σκότωσε.

Την ίδια στιγμή, ο Αντώνης προσπαθεί να αποσπάσει κάποιο στοιχείο που να οδηγεί στην αλήθεια ενώ η Αργυρώ πιέζεται πολύ από τον Σταύρο, που δεν την αφήνει λεπτό μόνη της για να μην ξανασυναντήσει τον Αστέρη

Παράλληλα, η υγεία του Αστέρη κλονίζεται, και εκείνος χάνει τον έλεγχο ενώ οδηγεί, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ βρίσκεται στο δρόμο του.

Τέλος, η γιαγιά Ειρήνη θα έχει μια συνάντηση φωτιά καθώς θα πέσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Παύλο, που θεωρούσε νεκρό εδώ και είκοσι χρόνια!

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό