Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά την βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη

Σασμός: Η Καλλιόπη ζητά την βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη

Γεμάτα από συνταρακτικές εξελίξεις θα είναι τα πρώτα επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς, Σασμός, με το σίριαλ του Alpha να αναμένεται πιο συναρπαστικό από ποτέ.

Η τηλεθέαση από την αρχή της σεζόν αποδείχθηκε παιχνίδι αποκλειστικά για έναν με τον Σασμό να είναι το απόλυτο αφεντικό και να σαρώνει τα πάντα στο διάβα του.

Ο δεύτερος κύκλος όμως της σειράς αναμένεται να είναι ακόμη πιο καθηλωτικός και μέσα από το Sportime, έχετε ήδη διαβάσει για όλες τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο Παύλος μαθαίνει πως όσο έλειπε έγιναν γεγονότα που δεν τα περίμενε και ταράζεται. Η Βασιλική αγωνίζεται να πείσει τον Νικηφόρο να φύγει για το Ηράκλειο, μακριά από τον κίνδυνο της βεντέτας, αλλά το μυαλό του γιου της τρέχει ξανά στον θάνατο του πατέρα του και τον φονιά του.

Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια της Στέλλας για να τα ξαναβρεί με τον Αστέρη. Ένας παλιός αγαπημένος γνώριμος επισκέπτεται τον Αστέρη και τον βοηθά να σκεφτεί πιο ψύχραιμα τα πράγματα, αλλά μια συνάντηση με την Αργυρώ, ίσως αφήνει να φανεί το φως μιας ελπίδας.

Ο Αντώνης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και συλλαμβάνει τα ξαδέρφια της Μαρίνας, θεωρώντας ότι εκείνοι κρύβονται πίσω από την επίθεση αυτή, αν και ο Παύλος υποστηρίζει ότι δεν έκαναν τίποτα.

Η Μαρίνα λέει ξεκάθαρα στην Αργυρώ ότι πρέπει εκείνη, ο Σταύρος και το παιδί να φύγουν από το Ρέθυμνο, ωστόσο μόνο εύκολο δεν είναι αυτό για την ίδια.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Σασμός» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό