Σασμός: Η Μαρίνα κλαίει σπαραχτικά πάνω από το άψυχο κορμί του Πετρή

Σασμός: Η Μαρίνα κλαίει σπαραχτικά πάνω από το άψυχο κορμί του Πετρή

Συγκλονίζει το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου! Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο μετά το φονικό! Τα ανατριχιαστικά λόγια της Μαρίνας πάνω από το άψυχο κορμί του Πετρή

 

Ο Πετρής νεκρός, ο Αστέρης φοβισμένος και κρυμμένος σε μια σπηλιά, ο Μαθιός πνιγμένος στις τύψεις, η Αργυρώ πληγωμένη και έτοιμη για εκδίκηση ενώ η πιο τραγική ηρωίδα είναι η μάνα του Πετρή.

 

Η Μαρίνα κόβει ανάσες με τα λόγια της πάνω από το προσκεφάλι του νεκρού γιου της. Η επόμενη μέρα στο χωριό φέρνει σκληρές εικόνες και η κάθαρση έχει ξεκινήσει!

 

«Πώς θα ζήσω τώρα εγώ;», λέει με δάκρυα στα μάτια πάνω από το άψυχο κορμί του γιου της, Πετρή

 

 

Η επόμενη μέρα μετά το φονικό

Ο Αστέρης έχει εξαφανιστεί, όπως και ο μοναδικός μάρτυρας του φονικού. Η Θοδώρα βλέπει ένα άλλο, διαφορετικό πρόσωπο του Γιώργη. Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ ορκίζεται εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της. Η Καλλιόπη με τον Μαθιό μεθοδεύουν τη φυγάδευση του Αστέρη μακριά από την Κρήτη, πριν συλληφθεί από την αστυνομία.

 

 

Ο Αστέρης καταζητείται για τον φόνο του Πέτρου και όσο είναι κρυμμένος αρχίζει για πρώτη φορά να συνειδητοποιεί τι έχει κάνει… O κόσμος όλος γύρω του διαλύεται.

 

 

Ο Μαθιός καταρρέει στην αγκαλιά της Βασιλικής, ενώ η Καλλιόπη τον πιέζει να βρει τρόπο να σώσει το μικρό του αδελφό. Η Καλλιόπη ζητά τη βοήθεια του Νικηφόρου, που κινδυνεύει έτσι να μπλέξει. Στο μεταξύ στο σπίτι της Μαρίνας ο θρήνος, το μίσος και ο θυμός δεν έχουν τελειωμό κι οι ξάδελφοι απ’ το Ηράκλειο διψάνε για εκδίκηση. Η μεγάλη ώρα φτάνει. Καθώς ο Πέτρος μπαίνει πια στο χώμα… ο Αστέρης βγαίνει οριστικά από την σπηλιά όπου κρυβόταν… Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του;

gossip-tv.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό