Σασμός: Η μία ανατροπή μετά την άλλη σχετικά με το φόνο του Στεφανή

Σασμός: Η μία ανατροπή μετά την άλλη σχετικά με το φόνο του Στεφανή

Η Αργυρώ βρίσκεται πλέον στα Γιάννενα και η γνωριμία της με τον Σταύρο ανατρέπει τα πάντα στη ζωή της. Αντιλαμβάνεται γρήγορα πως ο Σταύρος έχει αληθινά, αγνά αισθήματα γι’ αυτή και κερδίζει την εμπιστοσύνη της. Ο Σταύρος εξάλλου έχει περάσει κι αυτός πολλά στη ζωή του. Η κοπέλα του ανοίγεται και του αποκαλύπτει τα πάντα για το σκοτεινό παρελθόν της.

Ο Σταύρος την αγαπάει ακόμη πιο πολύ μετά από αυτά που μαθαίνει και της υπόσχεται πως θα της χαρίσει όλη την αγάπη που της στέρησε μέχρι τώρα η ζωή.

Στο μεταξύ ο νεαρός έρχεται σε σύγκρουση με τον αδερφό του Βαγγέλη ο οποίος είναι εθισμένος στο τζόγο. Ο Βαγγέλης θα χάσει ότι έχει και δεν έχει σε νέο τζογάρισμα κάτι το οποίο τον οδηγεί σε μία παράνομη αγοροπωλησία.

Ο Σταύρος προσπαθεί να τον συνετίσει αλλά ο αδερφός του μη βλέποντας άλλη λύση να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Θα σωθεί τελευταία στιγμή και θα γεμίσει τύψεις τον Σταύρο με τη πράξη του καθώς θεωρεί ότι αυτός τον οδήγησε εκεί με τα λόγια του.

Όλα αυτά τα μοιράζεται με την Αργυρώ και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά από ποτέ. Ο ένας δίνει κουράγιο στον άλλο και ένας έρωτας γεννιέται. Κάποια στιγμή, αφού έχουν δεθεί πλέον αρκετά, ο Σταύρος κάνει πρόταση γάμου στην Αργυρώ.

Η Αργυρώ κλαίει καθώς δε περίμενε την ευτυχία που της προσφέρει ο Σταύρος. Δέχεται τη πρόταση του με τα συναισθήματα της γι’ αυτόν να είναι επίσης βαθιά.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Άντρας μυστήριο παίρνει πάνω του το φόνο του Στεφανή!

Στο μεταξύ μία αναπάντεχη εξέλιξη έρχεται να μπερδέψει τους πρωταγωνιστές προσφέροντας μία ανέλπιστη λύτρωση και λύση στο φόνο του Στεφανή.

Ένας άντρας μυστήριο θα ομολογήσει τη δολοφονία του Στεφανή φέρνοντας μεγάλη ανατροπή!

Όλα αυτά την ώρα που ο Μανόλης είναι πλέον αποφασισμένος, μετά τις πιέσεις της Κλαίρης, να ομολογήσει όλα όσα είδα τη μέρα του φονικού καταγγέλλοντας τον Μαθιό. Την ίδια στιγμή Μαθιός και Βασιλική φεύγουν για την εκδρομή που σχεδιάζουν μήνες τώρα.

Ο Μανόλης θα βρεθεί στο αστυνομικό τμήμα έτοιμος να εξομολογηθεί τα πάντα στον Αντώνη ωστόσο εκεί θα συμβεί το αναπάντεχο καθώς ένας άντρας μυστήριο τον προλαβαίνει ομολογώντας αυτός το φόνο του Στεφανή.

Ο άντρας αυτός γνωστό με το ψευδώνυμο «Αμερικάνος» προσπαθεί να αποδράσει από τη Κρήτη ώστε να ξεφύγει. Καραπάνος και αστυνομία ψάχνουν τα ίχνη του σε μία επικίνδυνη συνεργασία που κανείς δε ξέρει ποιος είναι σύμμαχος και ποιος εχθρός.

Τελικά τον πιάνουνε και ο περιβόητος Αμερικάνος βρίσκεται στο τμήμα για ανάκριση από τον Αντώνη. Εκεί ομολογεί το φόνο του Στεφανή αφήνοντας άπαντες άφωνους!

Ο Μανόλης φεύγει σαστισμένος προτού μιλήσει. Η Καλλιόπη αναζητεί τον Μαθιό να του πει τα νέα τα οποία έχουν φτάσει σε όλο το χωριό. Ο Μαθιός δε μπορεί να καταλάβει πως ήρθε αυτή η εξέλιξη ωστόσο ανακουφίζεται.

Ο Αμερικάνος όμως προέβει σε αυτή τη κίνηση προκειμένου να γλιτώσει από τον Καραπάνο τον οποίο φοβάται ότι θα τον σκοτώσει. Προτίμησε να ομολογήσει σε ένα έγκλημα το οποίο δεν έκανε και να κερδίσει την προστασία της αστυνομίας.

sportime.gr

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό