Σασμός: Η οικογένεια των Βρουλάκηδων πέφτει ξανά σε βαρύ πένθος

Σασμός: Η οικογένεια των Βρουλάκηδων πέφτει ξανά σε βαρύ πένθος

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του AlphaΣασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, η Αργυρώ βρίσκεται ξανά στην «αγκαλιά» του Αστέρη στη Κρήτη. Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συνταράξει το χωριό.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Θρήνος για το θάνατο της γιαγιάς Ειρήνης

Οι εξελίξεις λοιπόν ανατρέπουν η μία την άλλη, με την  οικογένεια των Βρουλάκηδων να πέφτει ξανά σε βαρύ πένθος. Η μοίρα θα παίξει ένα περίεργο παιχνίδι στον Αστέρη, ο οποίος βρίσκει στον δρόμο άρρωστη τη Μανταρίνα (το σκυλί του Πετρή) και τη μεταφέρει στο σπίτι της γιαγιάς Ειρήνης.

Δυστυχώς ωστόσο το σκυλάκι δεν θα τα καταφέρει και αυτό το γεγονός επηρεάζει αρνητικά και την υγεία της γιαγιάς. Μόλις η Αργυρώ μάθει τα νέα, παίρνει τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο νησί με την Μαρίνα, τον Σταύρο και το παιδί.

Η γιαγιά Ειρήνη φεύγει από ζωή χαρούμενη που επέστρεψαν και που θα συναντήσει τους αγαπημένους της.

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό