Σασμός: Η ώρα της απολογίας για την υπόθεση βιασμού

Σασμός: Η ώρα της απολογίας για την υπόθεση βιασμού

Ενώπιον του β’ τακτικού ανακριτή θα βρεθεί την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου ο πρώην σκηνοθέτης της τηλεοπτικής σειράς «Σασμός» Κώστας Κωστόπουλος, τον οποίο κατήγγειλε τον Απρίλιο του 2022 η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου για βιασμό. Ο κατηγορούμενος, απολογούμενος στον δικαστικό λειτουργό, καλείται να δώσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδει η ηθοποιός. η οποία υποστηρίζει ότι βιάστηκε από εκείνον το 2010, όταν ήταν 21 ετών. Ο γνωστός σκηνοθέτης, με πολλές τηλεοπτικές επιτυχίες στο βιογραφικό του, αρνείται την κατηγορία και μάλιστα έχει στραφεί εναντίον της 34χρονης, μηνύοντάς την για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όπως ο ίδιος έχει δηλώσει, μαζί της είχε μια περιστασιακή γνωριμία πριν από 12-13 χρόνια και τίποτα περισσότερο. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν ψεύδη της ηθοποιού και χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του. Σύμφωνα με πληροφορίες το ίδιο θα υποστηρίξει και κατά ταν απολογία του.

Στη μήνυση που είχε καταθέσει η καταγγέλλουσα αναφέρει πως γνωρίστηκε μαζί του μέσω κοινής παρέας το 2009, στο πλαίσιο της ενασχόλησής της με την τηλεόραση και το θέατρο: «Η γνωριμία μας ήταν απλά και μόνο φιλική, καθώς δεν του είχα δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα να νομίζει κάτι άλλο… είχα γνωρίσει τη σύζυγο και το παιδί του και μερικές φορές βγαίναμε με κοινές παρέες απλό και μόνο για διασκέδαση… Μετά από αρκετούς μήνες γνωριμίας που είχα με τον εγκαλούμενο, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη μου…». Όμως, όπως λέει, μία φορά έτυχε να βγουν μόνοι. «Ενα βράδυ και συγκεκριμένα στις αρχές του καλοκαιριού του 2010, ο εγκαλούμενος μου πρότεινε να πάμε για φαγητό και μετά να συνεχίσουμε για ποτό σε κλαμπ όπου θα βρίσκονταν κάποια άτομα που κάναμε κοινή πα-ρεα εκείνη την περίοδο. Ήρθε και με πήρε από το σπίτι μου με το αυτοκίνητό του και πήγαμε στο μαγαζί όπου παραγγείλαμε φαγητό και ένα μπουκάλι κρασί.

Τελειώνοντας το πρώτο μπουκάλι κρασί, ο εγκαλούμενος παρήγγειλε και δεύτερο και δεν θυμάμαι αν είχε παραγγείλει και τρίτο. Άρχισα να νιώθω ζαλισμένη και προοδευτικά ένιωθα να χάνω τη συνείδησή μου. Του είπα να φύγουμε γιατί δεν ένιωθα καλά. Το μόνο που θυμάμαι είναι ότι τη στιγμή που άνοιξα τα μάτια μου και επανήλθαν οι αισθήσεις μου, ήμασταν μέσα στο αυτοκίνητό του και αυτός είχε διεισδύσει με το γεννητικό του όργανο στο σώμα μου και συνουσιαζόταν με εμένα εν αγνοία μου και χωρίς τη δική μου συναίνεση…δηλαδή με βίαζε».

Η ηθοποιός αναφέρει ότι αντιστάθηκε έντονα στο σκηνοθέτη της σειράς Σασμός.

«Μετά, εντελώς ασυναίσθητα και δεν μπορώ να καταλάβω πώς βρήκα τη δύναμη, άρχισα να τον κλοτσάω, να ουρλιάζω, να τρέμω και να κλαίω. Κάποια στιγμή αυτός τραβήχτηκε από πάνω μου. Δεν είχα τη δύναμη ούτε το κουράγιο να βγω από το αυτοκίνητο. Ένιωθα τρομερά ευάλωτη και φοβόμουν ακόμα και για τη ζωή μου… πρέπει βέβαια να σημειώσω εδώ ότι ήταν ήδη πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες σε ένα σκοτεινό μη οργανωμένο πάρκινγκ και από το μυαλό μου πέρασε και η σκέψη ότι αν έβγαινα μόνη μου σε τέτοια κατάσταση στον δρόμο, ίσως να μου συνέβαιναν ακόμα χειρότερα πράγματα. Έτσι ο εγκαλούμενος ξεκίνησε να πηγαίνει προς το άλλο μαγαζί όπου εγώ ήθελα να πάω για να βρω την παρέα μου. Μέσα μου πάλευαν η ανάγκη να εκφράσω το βιασμό μου στις Αρχές καταγγέλλοντας το βιαστή μου και από την άλλη ο φόβος ότι δεν θα γίνω πιστευτή ή ότι θα με κατηγορήσουν για την αποκάλυψη του βιασμού μου».

 

Σασμός: Δείτε το σημερινό τρέιλερ της σειράς του ALPHA

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό