Σάσμος: Η σχέση της Βασιλικής με το Μαθιό θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό

Τα πάνω κάτω ετοιμάζονται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια στην τηλεοπτική σειρά του AlphaΣασμός σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το νέο  «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς σαρώνοντας την τηλεθέαση της prime time ζώνης και αποδεικνύοντας πως δεν είναι ένα απλό πυροτέχνημα καθώς από την πρώτη ημέρα της προβολής της έχει αποκτήσει το δικό της φανατικό κοινό.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, ο Πετρής «επιστρέφει» και παίρνει μαζί του την Μανταρίνα, όμως αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη που θα συγκλονίσει το χωριό.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Τότε πεθαίνει η Βασιλική

Στο επίκεντρο των εξελίξεων στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να βρεθεί η Βασιλική, με το τέλος της να πλησιάζει και θα είναι δραματικό.

Παρότι το βιβλίο μιλούσε για θάνατο της Βασιλικής πριν την αλλαγή του έτους, υπήρξε μια διαφοροποίηση στο σενάριο, με το τέλος όμως να αναμένεται να έρθει στις αρχές του επόμενου έτους.

Αφορμή για αυτό θα σταθεί το γεγονός πως η σχέση της με τον Μαθιό, τον ξάδερφο του πρώην συζύγου της θα γίνει γνωστή σε όλο το χωριό κάτι που θα την οδηγήσει σε τέλμα.

Την ίδια στιγμή, η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέμελη ενώ η Μαρίνα προσπαθεί να την πείσει να μην κάνει έφεση, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Ο Αστέρης παίρνει την απόφαση να προσεγγίσει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του όμως κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο, ενώ παράλληλα η Ντίνα παρακολουθεί τις κινήσεις του Γεράσιμου προκειμένου να ανακαλύψει στοιχεία εναντίον του.

Δύσκολες ώρες θα βιώσει όμως και η Στέλλα που θα δει τον Καραπάνο να της αποκαλύπτει κάτι για τον γιο του που θα την σοκάρει ενώ ο Αστέρης είναι έτοιμος να κάνει πράξη μια του απόφαση που θα αλλάξει τις ισορροπίες.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό