Σασμός: Η Στέλλα γνωρίζει νέο έρωτα

Σασμός: Η Στέλλα γνωρίζει νέο έρωτα

Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να φέρουν τα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς του Alpha Σασμός, σύμφωνα με όσα έρχεται για να αποκαλύψει το νέο μεγάλο «Σασμός spoiler».

Η ιστορία από την Κρήτη αποτελεί τον απόλυτο κυρίαρχο στην τηλεθέαση της prime time αναφορικά με την μυθοπλασία και όχι άδικα καθώς η πλοκή του έργου έχει καταφέρει να καθηλώσει το κοινό στους δέκτες.

Τα όσα όμως θα συμβούν στο μέλλον υπόσχονται ακόμη περισσότερα, καθώς όπως διαβάσατε ήδη από το Sportime, έχει κλειδώσει η ημερομηνία που θα μπει στη σειρά ο Στέλιος Μαΐνας προκειμένου να τα ανατρέψει όλα.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει δρόμος για να διανύσουμε, με τις εξελίξεις να τρέχουν και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο η Στέλλα.

Η Στέλλα αναμένεται να απασχολήσει έντονα στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ένα νέο πρόσωπα, ένας νέος έρωτας θα μπει στη ζωή της και θα της αλλάξει την καθημερινότητα.

Θα δει τη ζωή της να ανατρέπεται καθώς μετά τη φυγή του Γεράσιμου, γνωρίζει έναν νέο έρωτα και τα πάντα για εκείνη αλλάζουν.

Κοντά του θα νιώσει την απόλυτη ευτυχία αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά πόσο θα διαρκέσει αυτό το συναίσθημα.

Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Αντώνης θα παραμείνουν μαζί, με τις υποθέσεις όμως στο τμήμα να θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τον αστυνομικό.

Δύσκολες ώρες όμως βιώνει και η Βασιλική που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης καθώς ο λόγος είναι πως ο Μαθιός, ο άντρας που ετοιμαζόταν να παντρευτεί έχει σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της με τον Νικηφόρο να μην σταματάει να την κατηγορεί.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στον δεύτερο κύκλο της σειράς αναμένεται να μπούνε πολλά νέα πρόσωπα που θα αλλάξουν μια για πάντα τις ισορροπίες και όλα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, προσφέροντας συγκινήσεις και ανατροπές.

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό