Σασμός: Η Στέλλα ξανά ερωτευμένη με τον Αστέρη!

Σασμός: Η Στέλλα ξανά ερωτευμένη με τον Αστέρη!

Κανείς δεν μπορεί να περιμένει τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπου θα καταφτάσει ο Σασμός με το δεύτερο κύκλο του και τα επόμενα επεισόδια του.

Η άκρως πετυχημένη σειρά του Alpha, θα έχει καταιγιστικές εξελίξεις και αναμένεται η τηλεθέαση να παραμείνει στα επίπεδα της πρώτης χρονιάς.

Μία από τις πρωταγωνίστριες που θα μας απασχολήσει και μάλιστα πάρα πολύ έντονα ξανά, είναι η Στέλλα και τα όσα θα περάσει.

Στο νέο κύκλο θα τη δούμε να βρίσκεται ξανά στο πλευρό των Σταματάκηδων, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι τους θεωρεί οικογένεια της και θα έκανε τα πάντα για εκείνους.

Ωστόσο μετά το θάνατο του Άγγελου, η πρωταγωνίστρια μας είναι χαμένη, αφού μιλάμε για έναν πάρα πολύ σημαντικό άνθρωπο στη ζωή της, που πλέον δεν υπάρχει.

Ο Αστέρης θα βρεθεί στο πλευρό της να την παρηγορήσει, κάτι που θα φέρει πολύ κοντά τους δύο πρώην, με τη Στέλλα να ερωτεύεται ξανά.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα θέλει ξανά τον Αστέρη!

Η Στέλλα πέφτει σε αυτή την… παγίδα και θεωρεί πλέον ότι ο Αστέρης είναι ιδανικός για εκείνη και ότι μπορούν να είναι ξανά μαζί.

Την ίδια ώρα που εκείνος νιώθει προδομένος από την Αργυρώ, για την οποία έκανε τα πάντα, εκείνη μέσα της νιώθει ότι θέλει να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία και να αναζωπυρώσουν τη σχέση τους.

Η αντιμετώπιση του Αστέρη σε αυτό το ενδεχόμενο είναι ξεκάθαρη, κάτι που θα οδηγήσει τη Στέλλα ξανά στο να είναι πληγωμένη και μόνο της.

Για περισσότερο Σασμό, μπορείτε πάντα να δείτε και στο mediatime.gr.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Μοιραστείτε τό